retour sturen

Ophalen of brengen naar een parcelshop

Verleid, verover en verbind je klanten door het mogelijk te maken om heel eenvoudig retour te sturen en vergroot de meerwaarde in je business. Biedt je klanten de beste bezorgmethodes voor het retourneren van hun artikelen, plan een pick-up bij de klant thuis of laat ze zelf een afleverpunt naar keuze selecteren.  

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Grootste retourmogelijkheden

Loyale klanten door eenvoudig retour sturen

Hoewel retouren onvermijdelijk zijn, stimuleert een uitgebreid retourbeleid herhalingsaankopen. 95% van de klanten komt namelijk na een positieve retour-ervaring bij je terug voor een nieuwe aankoop. Des te meer reden om het retourbeleid duidelijk op je website te communiceren en de retour-opties soepel in te richten. Je bepaalt zelf de voorwaarden en de procedures voor het retourneren van artikelen. 

Retour sturen via parcelshops

Retour label gemakkelijk versturen of uitprinten

Stuur het label per e-mail naar je klant of stop het direct bij de bestelling

Genereer retourlabels met één druk op de knop vanaf je eigen retourportaal en stuur deze per e-mail automatisch door naar je klant of stop het label direct bij de bestelling. Je klant hoeft alleen nog maar het retourlabel te printen, op de bestelling te plakken en af te geven bij een afleverpunt naar keuze. Welke werkwijze je ook hanteert, je betaalt alleen de verzendkosten voor zendingen die daadwerkelijk zijn geretourneerd. 

Verstuur je verzenlabel per post

Verras je klanten met geprinte retourlabels op de deurmat

Overtref de verwachtingen van je klanten wanneer zij niet in de gelegenheid zijn om het retourlabel zelf te printen. Stuur verzendlabels per post naar je klanten thuis en vergroot de kans dat het artikel daadwerkelijk de eindbestemming bereikt. Activeer deze methode via onze customer service afdeling.

Terug met die handel

Creëer een laagdrempelig proces voor het eenvoudig retour sturen van zendingen en verover je klanten met flexibele retour methodes.

Plan een pick-up bij de klant thuis

Laat de vervoerder je retourlabel printen

Vertroetel je klanten en laat de vervoerder het retourlabel printen

Leg je klanten wereldwijd in de watten en verleen ultieme service op het hoogste niveau.  Plan een ophaling bij de de klant thuis en laat de vervoerder het retourlabel printen. Hierdoor hoeft je klant dus echt helemaal niets meer te doen.

Laat klanten zelf het retourlabel printen

Laat klanten zelf het retourlabel printen

Plan en organiseer eenvoudig een ophaling bij de klant thuis en stuur het gegenereerde retourlabel automatisch door naar je klant. Het enige wat je klant hoeft te doen is het retourlabel te printen en de zending mee te geven aan de chauffeur. Wij plannen een geschikte dag in overleg met je klant.

Gegarandeerd een chauffeur voor de deur

Actie bij vertraagde zendingen

Laat je niet inpakken en beperk de afhankelijkheid van andere partijen in je business. Onze verzend-assistenten kijken proactief met alle ingeplande retourzendingen mee en zorgen ervoor dat de vervoerder daadwerkelijk de zending bij de klant ophaalt. Organiseer een ophaling op zowel een privé als zakelijk adres, alles is mogelijk. 

Krijg meer inzicht en controle in je retouren

Vergroot de controle voor zendingen die langer onderweg zijn dan verwacht en voorkom teleurgestelde klanten in je business. Dankzij de proactieve opvolging onderscheppen we direct de zendingen die vertraging hebben opgelopen en nemen daarvoor meteen contact op met de vervoerder om hen te attenderen op de vertraagde zending. Op deze manier zorgen we ervoor dat zij alsnog de zending leveren zodat de zending alsnog de eindbestemming bereikt.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.