(ZEE)CONTAINERS VERSTUREN ZONDER OMKIJKEN

Thuis in speciaal transport

Koppel je systeem aan onze slimme verzendsoftware en creëer een veilige haven voor al je transport. Naast het versturen van documenten, pakketten en pallets kun je met ons ook  (zee)containers versturen. Verzend containers via je favoriete vervoersmiddel zoals een vrachtwagen, trein, vliegtuig of schip en volg dit probleemloos vanaf je eigen dashboard. 

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

(Zee)Containers versturen gaat bijna vanzelf!

(Zee)containers versturen gaat bijna vanzelf

Voorkom onaangename verrassingen in je business en vergroot de kans dat je (zee)containers daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Iedere vervoerder hanteert zijn eigen minimale en maximale afmetingen en gewichten, waarbij de maximale afmetingen voor een pallet bij de meeste vervoerders gemiddeld ligt op 240cmx200cmx100cm met een maximum gewicht van 1.000 kg. Overschrijf je dit gewicht, wordt dit automatisch een container. Via onze slimme verzendsoftware ben je altijd zeker van een passende match doordat we op basis van de afmetingen en het gewicht direct de meest geschikte vervoerder weergeven.

Eindeloze mogelijkheden

Wuunder biedt het totaalpakket om efficiënter te verzenden in je business. Met ons brede aanbod aan nationale en internationale vervoerders heb je voor iedere (zee)container gegarandeerd een perfecte verzend-match.

  • Verstuur snel over de weg via heel veel kleine LTL en FTL transportbedrijven zoals Rhenus
  • Verstuur langzaam over de hele wereld via zeevracht
  • Verstuur razendsnel over de hele wereld via luchtvracht vervoerders zoals KLM en Lufthansa

Verzend (zee)containers zonder omkijken

Neem het heft in eigen hand en creëer een veilige werkwijze in je business voor alle type pallets. Bepaal zelf welke verzendmethode het beste past bij iedere specifieke order. Wat je ook wilt versturen, er is altijd wel een gepaste oplossing.

  • (Zee)containers direct naar consumenten en bedrijven
  • (Zee)container in complete vrachtwagens (FTL)
  • (Zee)container in halve vrachtwagens (LTL)
  • (Zee)container waarbij de chauffeur helpt met uitladen
  • tand-trailers om tijdelijk je (zee)containers op te slaan
verzend (zee)containers zonder omkijken

Wil je een container op een andere manier versturen?

Stuur gerust je verzoek per e-mail naar info@wearewuunder.com en we gaan er alles aan doen om te komen tot een gepaste oplossing.