Extra zeker verzenden

Combineer vervoerders voor maximale zekerheid

Neem het heft in eigen hand en beperk het aantal kwijtgeraakte zendingen. Creëer een slimme werkwijze in je business voor diefstalgevoelige zendingen zoals horloges, smartphones, laptops, etc. en boek deze met transport-services die over extra zekerheid beschikken. Zo kun je extra zeker verzenden. Wel zo relaxed.

Krabbelen voor ontvangst

Tekenen voor ontvangst

Kies voor services met een handtekening voor ontvangst service. Bij zendingen die je verstuurt via het Postale netwerk ontbreekt het vaak aan een scan en handtekening voor ontvangst, waardoor je bij een kwijtgeraakte zending vaak maar een lage vergoeding per kilogram of zelfs helemaal geen vergoeding krijgt. Door te kiezen voor de handtekening voor ontvangst-service kun je op een goedkope manier extra zekerheid inbouwen waardoor er zorgvuldiger met je pakket wordt omgegaan. Een kleine kanttekening: vaak is de handtekening een vreemde krabbel waardoor de naam onbekend blijft of is het enkel de achternaam van de ontvanger. Iedereen die de deur op het afleveradres opendoet mag namelijk tekenen.

Verzend met talloze mogelijkheden

Extra verzekerd verzenden

Extra verzekerd versturen

Bouw garantie in je business en laat je zendingen tijdens het boeken extra verzekeren voor een gedeeltelijke of volledige schadevergoeding. Ontvang bij een verdwenen of beschadigde zending een percentage van de inkoopprijs of een vooraf afgesproken bedrag terug en voorkom een hoop ellende.

Meer over claims en credits

Legitimatie aan de deur

Implementeer een aflevergarantie van bijna 100% en ben verzekerd dat de zending aan een specifiek persoon wordt overhandigd. De chauffeur noteert bij aflevering het nummer van de legitimatie. 

Aflevergarantie door legetimatie controle
Ophalen zonder gedoe

Risicoloos versturen

Voorkom risico’s en kies voor korte lijntjes. Gebruik een koerier voor het versturen van echt waardevolle of unieke zendingen en vermijd eventuele problemen bij sorteercentra of depots. De koerier haalt de zending aan de deur op en brengt deze direct naar de ontvanger. Voelt dit toch te riskant? Breng dan de zending zelf naar plaats van bestemming en verhoog de veiligheid.

Laat je adviseren

Voorkom onaangename verrassingen en dure kostenposten.
Neem contact op met onze verzend-assistenten en laat je adviseren als je een bijzondere zending wilt versturen.