Verstuur met Koeriers

Als snelheid en betrouwbaarheid cruciaal is

Koppel je verzendproces aan een (fiets) koerier en zeg gedag tegen het handmatig overtypen van je adresgegevens. Voor iedere order worden de verschillende services automatisch weergegeven. In dit overzicht kun je met één druk op de knop je zending boeken. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels. Je kunt altijd een verzendlabel printen ook als de koerier geen eigen verzendlabels heeft. Wel zo gemakkelijk als je ook “normale” zendingen verstuurt.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Gebruik je eigen contract of maak gebruik van de voordelige Wuunder-tarieven

Krijg direct toegang tot de verschillende  verzendopties via een koerier en profiteer van alle voordelen. Maak gebruik van de scherpe koerier-tarieven via Wuunder. Afhankelijk van je afname, kun je al gauw flink wat korting opbouwen. Of laad je eigen vervoerscontract in. Zo kun je blijven werken met de koerier die je al gebruikt. 

 Je kiest altijd een verzendmethode die het beste past in je business. 

Ophalen zonder gedoe

DE MOGELIJKHEDEN VOOR DOCUMENTEN, (BRIEVENBUS)PAKKETTEN EN PALLETS ZIJN EINDELOOS

DIRECTE RIT

DIRECTE RIT

standaard
 • Ophalen op een bedrijfs- of privéadres
 • Op werkdagen, weekend en feestdagen en zowel binnen als buiten kantooruren
 • Direct afleveren door dezelfde chauffeur
 • Afleveren binnen Nederland of internationaal
 • Alles formaten zendingen zijn mogelijk: document, pakket of pallet
 • Ook gekoeld transport

INDIRECTE RIT

INDIRECTE RIT

standaard
 • Ophalen op een bedrijfs- of privéadres
 • Op werkdagen, weekend en feestdagen en zowel binnen als buiten kantooruren
 • Afleveren door andere chauffeur. Zending wordt via overdracht via depot/sorteercentrum afgeleverd waardoor deze service goedkoper is dan een directe rit.
 • Afleveren binnen Nederland of internationaal
 • Alles formaten zendingen zijn mogelijk: document, pakket of pallet
 • Ook gekoeld transport

Zo geregeld, zo geleverd

Een positieve verzendervaring stimuleert merkloyaliteit en vertrouwen in je business. Verover je klanten met de flexibele en persoonlijke verzendopties van onze aangesloten koeriers en voorkom dat ze lang moeten wachten op het ontvangen van hun zending.  Koeriers  kunnen zendingen ophalen op werkdagen en in t weekend en zowel binnen als buiten kantooruren.  In het transportoverzicht zie je als je zending de eindbestemming daadwerkelijk heeft bereikt.

Voor afwijkende maten hoef je het niet te laten

Onze aangesloten koeriers kunnen zowel documenten, (brievenbus)pakketten en pallets vervoeren.  Zowel verpakt als onverpakt.

Actie bij vertraagde zendingen

Kies voor een milieuvriendelijke fietskoerier

In vrijwel iedere stad werkt Wuunder samen met fietskoeriers. Deze snelle optie voor stadsdistributie wordt gebruikt voor zowel ophalen als afleveren.  Handig als je vanuit je winkel (ship from store) of kantoor een kleine zending op dezelfde dag wilt laten afleveren. Ook zijn combinaties mogelijk met een Wuunder drop-off point Hierdoor kunnen we zendingen van meerdere vervoerders in één keer ophalen met een cargo bike.

Combineer koeriers met andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.