Snel verzendlabels printen

Print verzendlabels 300% efficiënter

Focus je op de groei van je business en verwerk je labels moeiteloos. Activeer onze one-click-printing methode en stuur verzendlabels vanaf je eigen dashboard met één klik naar de gewenste PDF en/of ZPL-printer of verstuur alle labels direct per e-mail naar je klant, leverancier of warehouse.

Als je alle zendingen hebt voorzien van een verzendlabel dan is het slim om een overdrachtslijst uit te printen. Hiermee laat je de chauffeur tekenen voor ontvangst van de zendingen. Als de vervoerder onverhoopt een zending kwijtraakt dan heb je altijd bewijs dat je de zending hebt meegegeven aan de chauffeur. Het printen van een overdrachtslijst gaat erg gemakkelijk.

Gebruik je een vervoerder die geen labels kent? Dan zorgen we dat je toch een verzendlabel kunt printen. Ook handig als je klanten zendingen laat ophalen op je locatie of als je een eigen bezorgdienst hebt. Wil je via Wuunder ook pakbonnen printen die je kunt gebruiken om te orderpicken in je magazijn en via scannen een label genereren? Dit kan via onze Scan & Print module.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Altijd controle over je verzendproces

Verkrijg real-time inzicht in de nog te printen verzendlabels en verwerk je orders moeiteloos. Automatiseer het printen van labels en schep vanaf je eigen dashboard direct duidelijkheid of het benodigde verzendlabel al is geprint door iemand van je team, je leverancier of je klant. Hierdoor kun je direct actie ondernemen bij eventuele problemen zoals vertragingen en behoudt je altijd de controle. Bespaar extra tijd door alle openstaande labels met één druk op de knop in bulk te printen.

Ongetwijfeld een print aanpak die past in het verzendproces van je business

Voorkom vertragingen door onleesbare labels en print gegarandeerd verzendlabels van hoge kwaliteit. Onze slimme verzendsoftware genereert voor elk type printer zoals Labelprinters, A4 printer of Zebra printers automatisch een hoogwaardig verzendlabel in PDF en indien beschikbaar via ZPL. Ongetwijfeld altijd een manier die het beste past in het verzendproces van je business.

Dymo labels printen

Dompel je onder in eindeloze mogelijkheden

Pakketten inpakken

One Click Printing

Met onze One Click Printing oplossing realiseer je structuur in je business en creëer je een vloeiende werkwijze voor het printen van verzendlabels. Koppel je systeem, boek orders via de gewenste transportservice en krijg vanaf je dashboard direct toegang tot het juiste verzendlabel. Print per label of in bulk met slechts één klik. Om met één klik te kunnen printen, gebruikt Wuunder een software tool die de print que kan managen.

SCAN JE PAKBON EN PRINT DIRECT JE VERZENDLABEL

Creëer moeiteloos een werkwijze in je magazijn voor het orderpicken en verpakken dat past bij je team en voorkom dat het verkeerde verzendlabel op de zending wordt geplakt. Activeer onze scan-en-print feature, scan de barcode op de pakbon en het juiste label wordt direct geprint. De uitgebreide mogelijkheden over onze scan-en-print methode, vind je in deze handleiding.

Stroomlijn je pick-en-pack proces vanuit je magazijn
Print verzendlabels in Bulk vanuit je Dashboard

Print verzendlabels in bulk

Stroomlijn je verzendproces en verwerk je orders efficiënter. Selecteer al je geboekte zendingen tegelijkertijd en print alle verzendlabels in bulk vanaf je eigen dashboard.

Printen vanuit je eigen vertrouwde werkomgeving

Creëer een gestructureerde werkwijze in je business en print ieder verzendlabel vanuit je vertrouwde werkomgeving. We zorgen dat het verzendlabel beschikbaar komt in je webshop waardoor je het vanuit het orderoverzicht kunt printen. Gebruik je onze API dan genereren we na het boeken automatisch een link waar je het verzendlabel kunt printen.

Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

Activeer je account binnen enkele minuten en start met slimmer verzenden.