overdragen naar vervoerders

Organiseer een probleemloze overdracht met vervoerders

Creëer een efficiënte werkwijze in je business en verkrijg meer controle en inzicht in de overdracht van je zendingen. Gebruik onze slimme overdrachtslijsten en voorkom problemen bij de overdracht. Print de lijst, controleer of alle benodigde zendingen klaar staan voor vertrek en laat de chauffeur tekenen bij ontvangst zodat je altijd bewijs hebt dat de zendingen aan de chauffeur zijn meegegeven. 

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Warehouse

Versoepel de overdracht per vervoerder

Implementeer transparantie en nauwkeurigheid in je business en realiseer een foutloze overdracht. Gebruik onze gedetailleerde overdrachtslijsten en verkrijg in één oogopslag inzicht in het aantal zendingen die je per vervoerder klaar moet hebben staan. Hoe het precies in zijn werk gaat, ontdek je in deze handleiding. 

de mogelijkheden zijn eindeloos

Print verzendlabels in Bulk vanuit je Dashboard

ophalen zonder gedoe

Neem het heft in eigen hand en voorkom problemen met vervoerders na de overdracht. Gebruik onze gedetailleerde overdrachtslijsten, laat deze tekenen door de chauffeur en heb altijd bewijs dat je zendingen aan de chauffeur zijn meegegeven.

Voor iedere ophaling een specifieke overdrachtslijst

Schep structuur in je business en krijg onbeperkt toegang tot specifieke overdrachtslijsten per vervoerder. Voor iedere ophaling, ongeacht het aantal gebruikte vervoerders, genereren we een custom lijst die je per overdracht kan printen. 

 

Stroomlijn je pick-en-pack proces vanuit je magazijn
Print verzendlabels in Bulk vanuit je Dashboard

Zending toch niet gereed

Manage je volledige transport onder 1 dak en creëer een geordende werkwijze om tijd en geld te besparen. Gebruik de status ‘not ready’ wanneer je zendingen nog niet klaar zijn voor vertrek en deze worden automatisch verwijderd van de overdrachtslijst. Hierdoor houdt je jouw team proactief op de hoogte en voorkom je problemen bij de overdracht. 

Creëer focus in een hectische werkomgeving

Werk slimmer in je business en creëer focus in een hectische werkomgeving. Via onze automatische scan-controles worden alle zendingen die een scan hebben gehad van de vervoerder iedere avond verwijderd uit je ‘voorbereiden’ overzicht. Hierdoor schep je vanaf je eigen dashboard direct inzicht in de zendingen die niet zijn meegenomen zodat je dit kunt controleren in je magazijn. Mochten er zendingen zijn die wel zijn meegegeven aan de chauffeur dan gaan we direct aan de slag om bij de vervoerder te achterhalen wat er mis is gegaan met de zending.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.