Koppel Amazon

VERZEND NOG SLIMMER EN SNELLER

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van Amazon importeer je volledig automatisch al je orders en selecteer je jou favoriete vervoerders en bezorgopties. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Start in 'no time'

Het koppelen van je Amazon verkoop-account aan Wuunder is erg gemakkelijk omdat je niets hoeft te installeren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om andere marktplaatsen en webshops te combineren in datzelfde overzicht. Ervaar het gemak en maak binnen een minuut een MyWuunder account en begin meteen!

Verover je klanten met grootse bezorgopties

combineer eindeloos vervoerders en afleveropties

Optimaliseer je verzendproces  en bepaal zelf welke verzendmethodes je wilt versturen. Door meerdere vervoerders en verzendopties van meer dan 300 nationale en internationale vervoerders zoals DPD, DHL Parcel, PostNL, GLS, UPS, TNT en Same Day met elkaar te combineren kun je altijd elk document, pakket en pallet met de meest geschikte service verzenden.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties

Versterk de band met je klant

Creëer dat ‘wauw’-moment bij de klant door trackingmails met een persoonlijk tintje zoals het automatisch toevoegen van de productomschrijving van de order, een persoonlijke boodschap en vergroot zo de voorpret.

**Personaliseer je bezorgproces volledig en verstuur automatisch berichten vanuit je eigen e-mail server op diverse momenten zoals bij het boeken, het printen van labels en wanneer de zending is opgehaald. Je bepaalt zelf wanneer je wat uitstuurt.

Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Werk vanuit je vertrouwde marktplaats omgeving

Verkrijg meer controle en inzicht in al je zendingen. Na het boeken van je zending sturen we de track-en-trace url, naam van de vervoerder direct door naar je marktplaats en updaten we de orderstatus zodat je weet dat je order is verzonden. Hierdoor heb je  binnen je vertrouwde marktplaats omgeving altijd alle benodigde gegevens bij de hand mocht de klant je benaderen.

Dompel je onder in maximaal gemak

Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

Orders versturen met maximaal gemak

Bespaar tijd (en geld) en verwerk al je orders zonder enige moeite. Boek je orders per stuk of in bulk vanaf je eigen dashboard. Zeg gedag tegen het handmatig overnemen van gegevens , alle beschikbare order- en contactgegevens uit je shop worden automatisch doorgestuurd naar MyWuunder.

Vergroot de controle in je verzendproces

Bepaal zelf de werkwijze voor het versturen van je zending: handmatig per order of alle openstaande orders tegelijkertijd in bulk. Verminder hierbij de foutgevoeligheid en vergroot de kans dat zendingen daadwerkelijk je klant bereiken door onze automatische adrescontroles. Verrijk de orderdata uit je shop door slimme importregels vast te stellen. Hierdoor wordt het versturen van zendingen zonder gegevens als afmetingen, gewicht of multi-colli zendingen volledig geautomatiseerd. Bekijk onze handleiding voor handige voorbeelden en de manier van implementeren.

Bespaar tijd, geld en een hoop onnodige frustraties

De Amazon-integratie bespaart je niet alleen tijd (en geld), maar ook een hoop onnodige frustraties in je verzendproces. Doordat alle informatie over je orders in één overzicht staan weergegeven vanaf je Wuunder dashboard, vergroot je het inzicht en de controle in al je zendingen. En gaat er iets mis tijdens het transport? Geen zorgen. Wuunder neemt pro-actief zelf contact op met de vervoerders om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Bespaar minuten op iedere order

Laat ons je ondersteunen in het volledige verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je business. Verwerk je orders slimmer en sneller, print verzendlabels zonder enige moeite, versoepel het verzendproces in je warehouse,  beheer al je orders proactief onder één dak en overtref de verwachtingen van je klanten. 
Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Versturen met nog meer opties en extra's?