Business Partners

Met business partners bouwen aan een hogere service

De business partners van Wuunder verbinden, organiseren en creëer extra waarde en loyaliteit bij klanten. Wil jij mee doen? Sluit je dan direct aan als business partner!

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Als business partners samenwerken voor uitmuntend resultaat

Creëer autoriteit en meerwaarde in je business door de logistieke activiteiten uit te breiden en vergroot je omzet. Verbind je aan ons unieke on-demand netwerk en voldoe aan de stijgende verlangens van onze gezamenlijke klanten rondom service, snelheid en betrouwbaarheid. Om een naadloze aansluiting te kunnen garandereren zijn we dagelijks op zoek naar de volgende business partners:

Overtref de verwachtingen van je klanten

In een wereld waarin we overspoeld worden met concurrentie, is de verzending vaak de grootste speler om je business te onderscheiden van anderen. Verzenders en ontvangers gaan hierdoor ieder jaar weer hogere eisen stellen aan hun vervoerder, waardoor de druk om te presteren almaar toeneemt. Vervoerders moeten blijven innoveren om te voldoen aan deze stijgende verlangens. Schakel onze hulp in en we helpen je op ieder wenselijk gebied bij het creëren van een laagdrempelige toegang tot je dienstverlening en het claimen van je meerwaarde. 

business partners

Gekoppeld in ‘no time’

Automatiseer het ontvangen van orders en creëer een soepele samenwerking met je klanten. Schakel ons IT support-team in, integreer je systeem in enkele minuten aan onze slimme verzendsoftware en onze experts koppelen je business naadloos aan het IT-systeem van je klant. Via deze automatische koppeling krijgen klanten direct toegang tot een track-en-trace systeem om iedere zending op de voet te volgen. Hierdoor kan jij je concentreren op andere activiteiten binnen je business en bepaal je zelf de voorwaarden in het aanbod van de service van andere vervoerders.

Next level klantenwerving

Concentreer je op andere activiteiten binnen je business en laat ons nieuwe klanten voor je werven. Samen bepalen we welke service jouw bedrijf nou echt uniek maakt, waarbij jij beschikt over het veto-recht. Creëer waarde voor je doelgroep, stel Unique Selling Points vast en bepaal zelf of je de service aan geselecteerde klanten of aan ons volledige klantenbestand aan wilt bieden.  

Stimuleer merkloyaliteit in je business

Vervul de vraag van je klant met een overstijgend aanbod wanneer zij naast je eigen transportservice ook gebruik willen maken van een andere transportmogelijkheid en beperk het antwoord ‘nee’ in je business. Via ons brede netwerk aan diverse partners kunnen we voor ieder vraagstuk een specifieke oplossingen regelen, waarbij jouw stem leidend is. Customize jouw platform en bepaal zelf welke extra services van collega bedrijven je jouw klant wilt bieden.

Unpacking package

Minder doen voor meer resultaat

kantoor werken

Zeg gedag tegen uren telefoneren en mailtjes typen

Focus je op de groei van je business en laat ons alle transport gerelateerde vragen van je klanten per e-mail of telefoon efficiënt overnemen. Besteed het volledige e-mail verkeer aan ons uit of schakel in een handomdraai de telefoon door naar onze customer service en bespaar tijd en onnodige belminuten. Wanneer je binnen je eigen transportservice ook de service van andere bij ons aangesloten vervoerders aanbiedt, dan kunnen we ook alle klantvragen over het transport dat door collega’s is uitgevoerd overnemen.

Factureren zonder omkijken

Bespaar tijd en besteed de volledige facturatie uit aan onze experts. Factureer elke services die je via Wuunder aan je klant biedt automatisch of semi-automatisch, jij bepaalt de voorwaarden. Kies onze automatische facturatie service wanneer je wilt dat alle gefactureerde transport services direct worden doorgestuurd naar je klant en je alleen de provisie wilt ontvangen. Gebruik onze semi-automatische service en ontvang van ieder transport een factuur die je zelf kan doorsturen naar je klant. 

factureren
koeriers en transporteurs

Een veilige haven voor koeriers en transporteurs

Beschik je over een makkelijk bereikbare locatie in de buurt van bedrijven die pakketten versturen en heb je nog opslagruimte over? Sluit je aan als drop-off point bij ons unieke on-demand netwerk zodat we de snelheid en aansluiting in ons netwerk kunnen garanderen. Creëer structuur en overzicht op je werkvloer doordat alleen onze aangesloten koeriers, transporteurs en vervoerders zoals DHL, DPD en TNT toegang krijgen tot jouw locatie voor het het afleveren en ophalen van pakketten. Hierdoor is het voor consumenten en zakelijke klanten niet mogelijk om hun zendingen zelf op te halen of af te leveren.

Profiteer met business partners van maximale servicemogelijkheden

Service, snelheid en betrouwbaarheid, de grootste speerpunten voor het bouwen van een uniek on-demand netwerk. Door ons brede scala aan business partners maken we het elke dag weer mogelijk om een naadloze aansluiting te garanderen en onze gezamenlijk klanten te voorzien van hoogwaardig transport, fulfilment en andere extra services. 

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met het verhogen van je omzet