Business Partners

creëer kansen door samen te werken

een alles-in-een formule die verder gaat dan alleen transport

Iedere onderneming kent zijn sterke en zwakke punten. Precies dat brengt onze motivatie scherp aan het licht: diverse bedrijven verbinden om niet alleen het beste uit hunzelf te halen, maar ook gezamenlijk het hoogst haalbare te bereiken. Door deze verbindingslaag, is het mogelijk om zendingen bij meerdere vervoerders door lokale koeriers op te laten halen en deze vervolgens afleveren op een drop-off point. Vanaf dat punt kunnen nationale en internationale transporteurs de zendingen weer ophalen en afleveren op de eindbestemming. Door alle krachten te bundelen maken we het mogelijk om het transport van A tot Z efficiënt te organiseren.

Onze klanten zoeken vaak een totaaloplossing die verder gaat dan alleen transport. Zo hebben onze klanten behoefte aan wat extra ondersteuning bij het koppelen van hun webshop. Dit doen we graag in samenwerking met e-commerce bouwers. Ook willen klanten graag alle logistieke activiteiten uitbesteden, waardoor de warehouse- en fulfilment oplossingen hiervoor een schot in de roos zijn.

Klinkt dit als muziek in de oren en wil je graag meedoen? Sluit je dan direct aan als business partner!

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Biedt je klanten een logistieke totaaloplossing

Door het aansluiten als business partner van Wuunder, bewijs je niet alleen onze klanten een dienst, maar ook zeer zeker je eigen klanten. Klanten krijgen steeds meer de behoefte in een totaalconcept, die je als business partners van Wuunder gemakkelijk aan je klanten kunt aanbieden. Zo kun je als koerier ook andere oplossingen aanbieden zoals groupage-oplossingen of als groupage vervoerders juist ad-hoc pick-ups. Als je onze service aan je eigen klanten aanbiedt, bepaal je uiteraard zelf welke mogelijkheden van andere transporteurs je toevoegt aan je aanbod. Bekijk hieronder de samenwerkingen die we zoeken.

Overtref de verwachtingen van je klanten

In een wereld waarin we overspoeld worden met concurrentie, is de verzending vaak de grootste speler om je business te onderscheiden van anderen. Verzenders en ontvangers gaan hierdoor ieder jaar weer hogere eisen stellen aan hun vervoerder, waardoor de druk om te presteren almaar toeneemt. Vervoerders moeten blijven innoveren om te voldoen aan deze stijgende verlangens. Schakel onze hulp in en we helpen je op ieder wenselijk gebied bij het creëren van een laagdrempelige toegang tot je dienstverlening en het claimen van je meerwaarde. 

business partners

Gekoppeld in ‘no time’

Automatiseer het ontvangen van transportopdrachten en creëer een soepele samenwerking met je klanten. Schakel ons IT support-team in, integreer je systeem in enkele minuten aan onze slimme verzendsoftware en onze experts koppelen je business naadloos aan het IT-systeem van je klant. Via deze automatische koppeling krijgen klanten direct toegang tot een track-en-trace systeem om iedere zending op de voet te volgen. Hierdoor kan jij je concentreren op andere activiteiten binnen je business en bepaal je zelf de voorwaarden in het aanbod van de service van andere vervoerders.

Next level klantenwerving

Concentreer je op andere activiteiten binnen je business en laat ons nieuwe klanten voor je werven. Samen bepalen we welke service jouw bedrijf nou echt uniek maakt, waarbij jij beschikt over het veto-recht. Creëer waarde voor je doelgroep, stel Unique Selling Points vast en bepaal zelf of je de service aan geselecteerde klanten of aan ons volledige klantenbestand aan wilt bieden.  

Stimuleer merkloyaliteit in je business

Vervul de vraag van je klant met een overstijgend aanbod wanneer zij naast je eigen transportservice ook gebruik willen maken van een andere transportmogelijkheid en beperk het antwoord ‘nee’ in je business. Via ons brede netwerk aan diverse partners kunnen we voor ieder vraagstuk een specifieke oplossingen regelen, waarbij jouw stem leidend is. Customize jouw platform en bepaal zelf welke extra services van collega bedrijven je jouw klant wilt bieden.

Unpacking package

Minder doen voor meer resultaat

kantoor werken

Zeg gedag tegen uren telefoneren en mailtjes typen

Focus je op de groei van je business en laat ons alle transport gerelateerde vragen van je klanten per e-mail of telefoon efficiënt overnemen. Besteed het volledige e-mail verkeer aan ons uit of schakel in een handomdraai de telefoon door naar onze customer service en bespaar tijd en onnodige belminuten. Wanneer je binnen je eigen transportservice ook de service van andere bij ons aangesloten vervoerders aanbiedt, dan kunnen we ook alle klantvragen over het transport dat door collega’s is uitgevoerd overnemen.

Factureren zonder omkijken

Bespaar tijd en besteed de volledige facturatie uit aan onze experts. Factureer elke services die je via Wuunder aan je klant biedt automatisch of semi-automatisch, jij bepaalt de voorwaarden. Kies onze automatische facturatie service wanneer je wilt dat alle gefactureerde transport services direct worden doorgestuurd naar je klant en je alleen de provisie wilt ontvangen. Gebruik onze semi-automatische service en ontvang van ieder transport een factuur die je zelf kan doorsturen naar je klant. 

factureren

Biedt je klanten een oplossing die je zelf niet kunt aanbieden en start direct met het verhogen van je omzet