Warehouse

Creëer een veilige haven voor ondernemers

Haal het hoogst haalbare uit je business en ga efficiënt om met leegstaande ruimtes. Om onze gezamenlijke klanten te voorzien van service, snelheid en betrouwbaarheid zijn wij dagelijks op zoek naar partners voor onze warehouse en fulfilment oplossingen. Beschik jij over grote opslagruimtes waar andere bedrijven hun zendingen voor een of meerdere dagen veilig kunnen onderbrengen? Vergroot je de activiteiten in je warehouse en realiseer een veilig onderdak voor andere ondernemers.  

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Verhoog je naamsbekendheid als warehouse en fulfilment partner

Stroomlijn je pick-en-pack proces vanuit je magazijn

Stel je locatie beschikbaar als warehouse en vergroot de naamsbekendheid in je business door onze klanten en aangesloten koeriers en vervoerders aan je te verbinden. Om je aan te sluiten aan ons unieke on-demand netwerk voor warehouse en fulfiilment, moet je locatie aan een aantal criteria voldoen. Je locatie dient gevestigd te zijn op gemakkelijk te bereiken locaties zodat vervoerders en koeriers gemakkelijk de zendingen kunnen halen of brengen. Dit biedt onze aangesloten koeriers en vervoerders de mogelijkheid om efficiënter te werken in hun business. Of het nu gaat om een permanente opslagruimte, alleen tijdens een piekperiode of bij projectmatige klussen: alles is mogelijk. 

Neem het heft in eigen hand

Realiseer een efficiënte werkwijze in je warehouse en behoudt altijd structuur en overzicht op je werkvloer doordat alleen onze aangesloten koeriers en vervoerders toegang krijgen tot jouw locatie voor het het afleveren en ophalen van pakketten. Zelf hoef je niks te doen, alleen te focussen op het ondernemen zelf. Onze klanten organiseren het transport namelijk vanuit hun eigen onderneming en geven ons direct een seintje als we de zending vanuit je warehouse mogen versturen.  

Neem het heft in eigen handen

Meer weten over warehouse en fulfilment?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Wuunder en eventueel business partnerschap? Of wil je graag even beter kennismaken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Klik op onderstaande knop en stuur een bericht, bel ons of laat ons jou terugbellen wanneer het jou uitkomt.