bezorg zelf bestellingen

AUtomatiseer je eigen BEZORGproces

Verras je klanten met een flexibele ‘aan-huis’-bezorging  wanneer je beschikt over een eigen transportorganisatie. Geef de klant de mogelijkheid om dit per e-mail, telefoon of via de check-out van je webshop aan te geven. Of kies deze service zelf tijdens het boeken van de order. We begrijpen dat je deze orders op dezelfde manier wilt werken als ‘normale orders’ in je magazijn, waardoor we hier speciale verzendlabels voor hebben ontwikkeld. Hierdoor kun je heel gemakkelijk en overzichtelijk orders apart houden zodat je eigen koeriersdienst op een efficiënte en snelle wijze de bestellingen kan bezorgen.

Vergroot het gemak en de snelheid bij het zelf bezorgen van zendingen

Genereer tijdens het verwerken van de bestellingen automatisch een verzendlabel voor zendingen die je zelf wilt gaan bezorgen. Door ieder label op de juiste verpakking te plakken, is het heel gemakkelijk om zendingen hierna apart te houden. Zodra je eigen bezorgers de bestellingen van je klanten op je locatie komen ophalen, kun je deze heel efficiënt sorteren in een route om dit vervolgens in de bestelbus of bakfiets te laden. Door het verzendlabel kunnen je bezorgers tijdens de route heel snel en gestructureerd de zending terugvinden en aan de ontvanger overhandigen.

Wuunder_Package

REGEL DE BEZORGING IN 'NO-TIME' MET DE VOLGENDE STAPPEN

Zelf Bezorgen

ZELF bezorgen

  • Activeer de check-out optie in je webshop
  • Vermeldt de bezorgmogelijkheid op alle communicatiekanalen zoals je website, social media etc. 
  • Boek de zending automatisch of handmatig
  • Genereer een verzendlabel
  • Bewaak of het verzendlabel is geprint in het magazijn
  • Zoek de order gemakkelijk terug
  • Bezorg de zending zonder enige moeite bij de ontvanger op basis van de adresgegevens op het verzendlabel

'Zelf bezorgen' combineren met andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.