Werk 300% efficiënter met de directe browser oplossing

Automatiseer het importeren van adresgegevens met de directe browser oplossing

Bespaar minuten op iedere order en laad je adresgegevens automatisch in via de slimme browser oplossing van Wuunder. Met de Chrome extensie importeer je razendsnel alle benodigde gegevens vanuit diverse systemen zoals Telefoonboek.nl, Telefoongids, Goudengids of Google Mijn Bedrijf. Door simpel het adres in je scherm te tonen, haalt de extensie zelfstandig de juiste adresgegevens eruit en koppelt deze direct aan je order. Zeg gedag tegen het overtypen van adressen, het eindeloos zoeken naar de juiste gegevens en het maken van fouten. Het verwerken en versturen van iedere zending was nog nooit zo makkelijk. 

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Chrome

Gekoppeld in ‘no time’

Download de Chrome extensie op je PC en binnen een paar minuten worden alle adresgegevens automatisch ingeladen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om andere ERP systemen, marktplaatsen en webshops te combineren in datzelfde overzicht. Ervaar het gemak en maak binnen een minuut een MyWuunder account en begin meteen!

STOOMCURSUS INTEGREREN

Heb je al een MyWuunder account maar wil je weten hoe je het moet integreren?  Volg dan de praktische stappen in onze handleiding. 

Bespaar tijd, geld en met onze directe browser oplossing

De Chrome extensie bespaart je niet alleen tijd (en geld), maar ook een hoop onnodige frustraties in je verzendproces. In je Wuunder dashboard zie je in één overzicht alle informatie over jouw zendingen. En gaat er iets mis? Geen zorgen. Wuunder neemt pro-actief zelf contact op met de vervoerders om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties

Terug met die handel

Wil je klant het gekochte artikel toch retourneren? Met één simpele druk op een knop boek je direct een retourzending en het bijbehorende verzendlabel. Zo verover je jouw klanten met een uitmuntende ervaring.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.