Koppel Google pagina's

Helaas! Sinds september 2023 ondersteunen we de Google Chrome extensie niet meer

 

Met de Chrome extensie importeer je razendsnel alle benodigde gegevens vanuit diverse systemen zoals Telefoonboek.nl, Telefoongids, Goudengids of Google Mijn Bedrijf. Door simpel het adres in je scherm te tonen, haalt de extensie zelfstandig de juiste adresgegevens eruit en koppelt deze direct aan je order. Zeg gedag tegen het overtypen van adressen, het eindeloos zoeken naar de juiste gegevens en het maken van fouten. Het verwerken en versturen van iedere zending was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

START in 'no time'

Download de Chrome extensie op je PC en binnen een paar minuten worden alle adresgegevens automatisch ingeladen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om andere ERP systemen, marktplaatsen en webshops te combineren in datzelfde overzicht. Ervaar het gemak en maak binnen een minuut een MyWuunder account en begin meteen!

Verover je klanten met grootse bezorgopties

combineer vervoerders en afleveropties

Optimaliseer je verzendproces  en bepaal zelf welke verzendmethodes je wilt versturen. Door meerdere vervoerders en verzendopties van meer dan 300 nationale en internationale vervoerders zoals DPD, DHL Parcel, PostNL, GLS, UPS, TNT en Same Day met elkaar te combineren kun je altijd elk document, pakket en pallet met de meest geschikte service verzenden.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties

Versterk de band met je klant

Creëer dat ‘wauw’-moment bij de klant door trackingmails met een persoonlijk tintje zoals het automatisch toevoegen van de productomschrijving van de order, een persoonlijke boodschap en vergroot zo de voorpret.

**Personaliseer je bezorgproces volledig en verstuur automatisch berichten vanuit je eigen e-mail server op diverse momenten zoals bij het boeken, het printen van labels en wanneer de zending is opgehaald. Je bepaalt zelf wanneer je wat uitstuurt.

Dompel je onder in maximaal gemak

Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

Orders versturen met maximaal gemak

Bespaar tijd (en geld) en verwerk al je orders zonder enige moeite. Boek je orders per stuk of in bulk vanaf je eigen dashboard. Zeg gedag tegen het handmatig overnemen van gegevens , alle beschikbare order- en contactgegevens uit je shop worden automatisch doorgestuurd naar MyWuunder.

vergroot de controle in je verzendproces

Verminder de foutgevoeligheid in je shop en vergroot de kans dat zendingen daadwerkelijk je klant bereiken door onze automatische adrescontroles. Verrijk de orderdata uit je shop door slimme importregels vast te stellen. Hierdoor wordt het versturen van zendingen zonder gegevens als afmetingen, gewicht of multi-colli zendingen volledig geautomatiseerd. Bekijk onze handleiding voor handige voorbeelden en de manier van implementeren.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.