koppel Print API

Print on demand met Print API

Vergroot jouw productaanbod zonder het hebben van voorraad door Print API aan Wuunder te koppelen. Met Print API print je on demand artikelen van boek tot mok. Wuunder stuurt jouw orders automatisch door naar het backoffice van Print API. Zij produceren en verpakken jouw producten met aandacht en versturen deze gelijk naar jouw klanten. Alles wat jij dus hoeft te doen is verkopen en wij regelen de rest!

PrintAPI | Wuunder

USP’s Print API

  • Opschalen van assortiment zonder fysieke voorraad
  • Geef je sales een boost door het grote bereik van verschillende verkoop platforms
  • Automatische verwerking van orders (incl. white label)
  • Geen voorraadrisico’s of lange levertijden
  • Verkoop op een vertrouwd verkoopplatform
  • Duurzame manier van verkopen

Verkopen zonder voorraad

Print API is een print on demand service waarmee jij eenvoudig en snel jouw assortiment kunt uitbreiden. Print on demand betekent dat het item wordt geprint wanneer deze wordt besteld en je hiervoor dus geen eigen voorraad nodig hebt. Een verkoop staat dus meteen gelijk aan winst (mits er natuurlijk marge in jouw verkoopprijs zit). Omdat Print API over zijn eigen grote productiecentrum beschikt staan zij altijd garant voor de allerbeste kwaliteit. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van een printbare PDF van elk ontwerp dat je verkoopt.

Orders versturen zonder omkijken

Bespaar veel tijd door het koppelen van Print API met Wuunder. Met één druk op de knop schiet jij gemakkelijk al je orders in. Wuunder zorgt voor de juiste verzendoptie en Print API neemt de productie voor zijn rekening. 

Werk in je vertrouwde omgeving

Blijf proactief op de hoogte over de voortgang van je zendingen binnen je eigen vertrouwde orderoverzicht in je shop. Na het boeken van een zending sturen we automatisch de track & trace informatie, naam van de vervoerder en het verzendlabel door naar je shop en updaten we de orderstatus. Zo weet jij altijd wanneer een order is verzonden. Hierdoor heb je altijd alle benodigde gegevens bij de hand en kun je zelfs direct vanuit je eigen shop de zending volgen.

Start in 'no time'

Het koppelen van Print API met Wuunder is gedaan in een handomdraai!

1 – Maak een account aan bij Print API

Registreer je gratis als verkoper op www.printapi.nl

2 – Wij koppelen Print API met jouw MyWuunder account

Neem contact met ons op en wij zorgen dat we Print API aan jouw MyWuunder account koppelen!

3 – Klaar voor de start!

Importeer je orders eenvoudig via MyWuunder en WuunderConnect. Vervolgens sturen wij de orders met alle juiste data door naar Print API. Zij produceren, verpakken en versturen jouw orders waarna de klant de track & trace informatie van ons ontvangt.   

Nog geen MyWuunder account?