Bespaar minuten per order en boek moeiteloos: de extra's (deel 2)

Vorige week publiceerden we het eerste deel van de serie Moeiteloos boeken. Hier brachten we voornamelijk de verschillende manieren van het boeken van een zending onder de aandacht. In dit artikel gaan we dieper in op de diverse extra mogelijkheden die het boeken van orders nog makkelijker maakt.

Minder fouten door automatische adrescontroles

Bij de afronding van iedere order is het invullen van adresgegevens vaak een verplicht onderdeel. Wanneer dit handmatig moet worden ingevoerd, ligt het maken van fouten op de loer. Het gevolg? De zending komt weer retour, omdat het afleveradres niet klopt. Wuunder helpt je dit te voorkomen. Onze software werkt zo dat een zending daadwerkelijk pas geboekt kan worden zodra alle gegevens kloppen. Dit doen we door alle order- en contactgegevens vooraf te controleren. Signaleren we een fout? Dan krijg je hier direct melding van en geven we indien mogelijk suggesties. 

Boek eenvoudig meerdere zendingen naar hetzelfde adres

Verstuur je regelmatig zendingen die bestaan uit meerdere verpakkingen? Dan kan dit wel eens invloed hebben op de efficiëntie in je onderneming. Het kost namelijk stiekem veel tijd als je medewerkers alle verpakkingen apart moeten boeken. Wuunder’s multi-collie-methode kan dit proces een flinke boost geven. Hierdoor boek je alle zendingen die je nodig hebt in één keer naar hetzelfde adres. Leg deze regel eenmalig vast via de importregels en start direct met het besparen van tijd.

Laat ons de pick-ups van je zendingen voor je regelen

Een gestructureerd en soepel verlopend verzendproces geeft niet alleen rust, maar ook vertrouwen in je onderneming. De verzendsoftware van Wuunder genereert voor iedere geboekte zending automatisch het juiste verzendlabel. Maar we kunnen nog nét dat stapje verder gaan. Hoe? Door voor alle geboekte zendingen een ophaling te regelen. Zo hoef je zelf alleen nog maar de labels uit te printen en op de juiste verpakkingen te regelen.

Altijd up-to-date volgens de laatste status vanaf je dashboard

Vanaf het moment dat de zendingen je ondernemen verlaten, houden we het transport voor je in de gaten. Bij issues contacteren we de vervoerder en ontvanger. Vind je het lastig om de controle volledig uit handen te geven? Begrijpelijk! De verzendsoftware van Wuunder geeft je de laatste statusupdates in je eigen dashboard.

Voorkom een overload aan e-mailtjes richting je klant

Een overvolle mailbox kan zorgen voor complete chaos. Daarnaast bestaat ook de kans dat e-mailtjes over het hoofd worden gezien. Wanneer een bestelling wordt geleverd die bestaat uit meerdere verpakkingen, is een overvloed aan e-mailtjes vaak het gevolg. Als dit het geval is, produceert onze software één overzichtelijke e-mail met de trackinginformatie van alle losse pakketten. Dit vergroot niet alleen het gemak voor de klant, maar draagt ook bij aan een positieve verzendervaring.

Advies nodig?

Meer weten over moeiteloos boeken? Lees het hier. Wil je de efficiëntie in je verzendproces naar een hoger niveau tillen? Neem gerust contact met ons op en vraag om een vrijblijvend advies op maat.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin