Interview met AG Connect: de rol van technologie in de logistiek

Co-founder Jeroen Gehlen in gesprek met AG Connect

In vier jaar tijd groeide Wuunder naar 40 werknemers. “Dat is hard. Alles doet pijn, en dat is het leuke.” Technologie speelde hierin een belangrijke rol. In het kader van snelgroeiende bedrijven, werd Jeroen geïnterviewd door AG Connect. 

““Europa is stap één, de volgende stap is de wereld. Hoe meer landen we hebben aangesloten, hoe beter onze dienstverlening wordt.”

Dat technologie een belangrijke rol speelt in de logistiek, wisten co-founders Jeroen Gehlen en Bart Takkenkamp al bij de oprichting van Wuunder in 2016. Eén van de redenen? De ontvanger wil steeds meer invloed uitoefenen op transport. “Technologie is een belangrijke component en traditionele vervoerders struggelen daarmee. Zij kunnen niet zo snel op die veranderingen inspelen met hun wereldwijde IT-systemen. Wij kunnen dat wel.” Het platform breidde uit van een chatapplicatie tot een multi-service transportmanagementplatform. Dat werd gerealiseerd in de programmeertalen Elixir en Phoenix. “Eigenlijk is IT min of meer de baas in het bedrijf”, zegt Jeroen.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin