All I want for Christmas is... Geen Kerstpakket verzendstress!

Werk slimmer in je business en creëer focus in een hectische werkomgeving

December, dé perfecte maand om zowel je klanten als je werknemers eens extra in de sfeerverlichting te zetten. In het artikel goed voorbereid de piekperiode in staat al beschreven dat in de wereld van e-commerce de laatste drie maanden van het jaar bekend staan als de piekperiode waarbij het voor veel webshops betitelt kan worden als de meest lucratieve periode. Om je business in deze hectische tijd te ondersteunen, willen we met veel genoegen wat extra’s voor je doen. Daarom helpen we je graag op verschillende gebieden bij het loslaten van je kerstpakket-verzendstress om zo je werknemers en klanten een cadeautje vol waardering te geven. Hoe? Nou zo!

Bespaar tijd bij het boeken

Concentreer je op het verwerken van de binnenkomende orders in je business en besteed het boeken van kerstpakketten aan ons uit. Lever een lijst aan met je gewenste zendingen en we boeken deze automatisch. Nadat we de lijst netjes hebben afgewerkt, verschijnen de geboekte zendingen direct in het MyWuunder dashboard. Het enige wat je nog hoeft te doen is de labels te printen en op je kerstpakketten te plakken. Zo geregeld, zo geleverd!

Besteed het boeken en bulkprinten uit

Realiseer structuur in je business en bespaar tijd bij het printen van verzendlabels. Nadat we op basis van de aangeleverde lijst je zendingen hebben geboekt kunnen we ook direct alle labels converteren tot één overzichtelijk Pdf-bestand en deze via e-mail naar je toesturen. Hierdoor print je met één printopdracht al je benodigde verzendlabels in bulk.

Het volledige kerstpakket-verzendproces

Creëer ultieme focus in een hectische werkomgeving en maak het jezelf deze kerst écht gemakkelijk. Besteed het totale verzendproces van je kerstpakketten aan ons uit en laat je volledig ontzorgen in de gehele transportketen. Schakel onze hulp in en we boeken, printen, plakken en versturen de zendingen en geven direct alle informatie terug in het MyWuunder dashboard. Hierdoor blijf je zonder dat je er zelf werk aan hebt proactief op de hoogte van de status van al je orders en weet je zeker dat al je klanten en werknemers hun pakket vol waardering ontvangen.

Activeer onze kerstpakket-support

Kun je wel wat kerstpakket-hulp gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we je business het beste kunnen helpen om deze kerst zo gemakkelijk mogelijk te maken.