Met Wuunder worden al je goede voornemens voor 2020 een succes

We wensen iedereen een fantastisch, relaxt en Wuunderful nieuwjaar!

Een nieuw jaar wordt door veel mensen gezien als hét perfecte moment om het roer eens drastisch om te gooien. Zodra de klok op 31 december 00:00 slaat, begint Nederland massaal vol goede moed aan een verbeterde versie van zichzelf. Slechte gewoontes worden doorbroken en maken plaats voor de welbekende ‘goede voornemens’. Toch blijkt de grootste uitdaging te liggen in het volhouden van deze voornemens. Wist je dat de meeste mensen op 12 januari hun gemaakte voornemens al uit het raam gooien? Deze dag is door wetenschappers bestempeld als de ‘Sjaak Afhaak-dag’ waarop mensen massaal terugvallen in hun slechte gewoonten van het oude jaar. Tot nu! Wij denken namelijk dat we een belangrijke rol kunnen spelen in het volhouden van je goede voornemens en het bereiken van zowel je persoonlijke als zakelijke doelen. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

De meest voorkomende voornemens voor 2020

De gedachte ‘dit jaar ga ik het anders doen’ wordt met Wuunder werkelijkheid. Wat je voornemens ook zijn, we kunnen je gegarandeerd helpen om deze met vlag en wimpel te behalen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, zetten we de meest voorkomende en populairste vier voornemens van 2020 op een rijtje.

Voornemen 1: meer tijd voor....

Sporten, familie, vrienden, hobby’s of andere leuke dingen? Check! We helpen je graag om dit voornemen tot een succes te maken. Met Wuunder wordt tijd besparen namelijk écht een fluitje van een cent. Door het boeken en printen van verzendlabels te automatiseren bespaar je al minuten per order, maar de grootste tijdsbesparing zit voornamelijk in het feit dat je nooit meer zelf je zendingen hoeft te volgen. Dit proces nemen we volledig van je over. Zeg in 2020 maar gedag tegen irritante wachtmuziekjes bij vervoerders. Onze proactieve customer service volgt al je zendingen op de voet en neemt bij opkomende problemen direct contact op met je business, de ontvanger én de vervoerder om dit voor je op te lossen. Hierdoor kun je al je documenten, pakketten en pallets zonder zorgen meegeven aan de bezorger en heb jij gegarandeerd meer tijd over om te investeren in je gezondheid of in vrienden of familie: dingen die écht belangrijk zijn!

Voornemen 2: geld besparen...

Geld besparen, wie wil dat nou niet. Door al je orders met de beste vervoerders-match te versturen, bespaar je natuurlijk al heel wat geld op iedere zending. Heb je zelf een contract bij een vervoerder en wil je met die partij blijven werken? Laad dan heel eenvoudig je eigen contract in. Wanneer je gebruikmaakt van onze voordelige contracten kun je zomaar heel wat korting opbouwen. Des te meer pakketten je verstuurt, des te hoger je korting wordt. Dit kan stiekem oplopen tot een flinke kostenbesparing. Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met slimmer verzenden via Wuunder en vink dit goede voornemen als eerst af.

Voornemen 3: iets nieuws leren...

Wil je dit jaar iets nieuws leren? Dan hebben we goed nieuws! Door gebruik te maken van onze test-omgeving leer je direct hoe gemakkelijk ons verzendplatform werkt en kun je er bewust voor kiezen om minder te doen voor meer resultaat. Zo heb je jouw nieuwe voornemen in no-time afgerond! Vraag hier geheel vrijblijvend een testomgeving aan en ervaar zelf het gemak!

Voornemen 4: minder spullen bezitten...

Je hoort het steeds vaker, meer ‘spullen de deur uit’ of ‘minder spullen bezitten’ als goed voornemen. Ook daar helpen we je maar wat graag mee! Besteed alle directe logistieke activiteiten in je business aan ons uit en maak definitief een einde aan het picken, packen en printen van verzendlabels. Hierdoor kun je het gehele jaar door spullen uit je inventaris gooien (en natuurlijk weer aanvullen) en zo heel 2020 het voornemen ‘minder bezit’ nastreven.

We wish you... Een pakket vol groei, succes en tevreden klanten

Zonder dollen, we hopen dat je geweldige verzend-stressvrije feestdagen achter de rug hebt en wensen je een wuunderful 2020! Begin het jaar volledig ontspannen en neem even de tijd om bij te komen van de drukste periode van het jaar! We bezorgen je graag een pakket vol met groeimogelijkheden en successen voor je business en hopen dat het jaar 2020 een berg aan nieuwe, bestaande en bovenal tevreden klanten oplevert.