De voordelen van een partnership met Wuunder voor webshopbouwers

Als webshopbouwer wil je altijd het beste bieden aan je klanten. Met een completere oplossing zorg je ervoor dat je een optimaal uitgeruste webshop bouwt. Daarnaast vergroot je de kans dat nieuwe klanten zaken met je willen doen en huidige klanten loyaal aan je blijven. Door een partnership met Wuunder, transformeer je in een zogenoemde ‘one-stop-shop’ voor je klanten. Hoe je die completere oplossing als webshopbouwer creëert en wat de voordelen zijn van een partnership met Wuunder?

De drijvende kracht achter een webshop

Je bent als webshopbouwer vaak de spin in het web die het mogelijk maakt voor ondernemers om de online markt te betreden. Klanten willen vaak maar één ding: een complete, gebruiksvriendelijke webshop waar consumenten makkelijk hun producten kunnen bestellen. Maar het eenvoudig verwerken van orders is ook cruciaal voor een goede webshop, iets wat de klant wel eens vergeet. Als partner van Wuunder, kun jij die klantwensen en meer eenvoudig waarmaken. En die wensen beginnen natuurlijk bij het juiste e-commerceplatform.

Koppel je webshop heel eenvoudig

Een groot voordeel van Wuunder’s verzendsoftware is het makkelijk koppelen aan verschillende e-commerceplatformen, zoals Magento, WooCommerce en Shopify. Hier vind je een overzicht van alle mogelijkheden inclusief onze uitgebreide API’s waarmee tarieven, tracking, labels, commerciele invoices, pakbonnen etc kunnen worden gemaakt.

Met deze e-commerceplatformen werkt Wuunder’s transport management service moeiteloos samen. Heeft je klant een voorkeur voor een andere koppeling? Geen probleem! Onze experts realiseren waar nodig maatwerk. Dus ook aan jouw eindklant laat je zien dat je flexibel bent en je voor ieder vraagstuk een oplossing hebt. Het koppelen van de webshops, via plugin of API, maken we je zo eenvoudig mogelijk met onze gedetailleerde handleidingen. Stap voor stap lees je hoe je de koppeling realiseert. In de meeste gevallen is het hele proces binnen een paar stappen af.

Loop jij of je klant tegen een issue aan, waar jullie zelf niet uitkomen? Dan helpen onze developers meteen. Bij ons hoef je geen dagen te wachten op een antwoord.

De voordelen voor jouw klant

Als partner van Wuunder, kun jij je klanten een alles-in-één servicepakket bieden. Naast dat de klant kan kiezen uit een groot aanbod aan e-commerceplatformen, wordt een groot deel van het transportproces bij hen uit handen genomen. Een mooie webshop zorgt voor veel orders, maar de afhandeling van die orders zorgt weleens voor problemen. Dan staat Wuunder voor je klanten klaar om het probleem om te lossen. Doordat we aan de voorkant nadenken over het afhandelingsproces, helpen we de klant aan de achterkant. Kortom, alles wat jouw klant nodig heeft, kan op één plek afgenomen worden. Dit bespaart tijd en geld. 

Binnen het alles-in-één servicepakket hebben je klanten de mogelijkheid om bepaalde vervoerders te kiezen. In totaal is er keuze uit meer dan 300 vervoerders die onbeperkt gecombineerd kunnen worden. Onder deze vervoerders vallen onder andere DHL, PostNL en DPD. Niet alleen pakkettransport is mogelijk, maar ook pallet-, (zee)container- en koeriertransport. Zo kunnen je klanten altijd kiezen voor de meest geschikte manier van verzenden, voor iedere soort zending. Meerdere en diverse verzendopties vergroot ook het gemak voor de consument. Zij bepalen hoe ze de bestelling willen ontvangen. 

Iedere zending wordt nauw gevolgd door onze customer service-afdeling. Treden er problemen op met de vervoerder door bijvoorbeeld vertraging of schade? Dan nemen we contact op met de ontvanger en vervoerder. Alle verzendzorgen van je klanten worden opgelost.

Het hele boekingssysteem van Wuunder is geautomatiseerd, waardoor je klant direct per order of automatisch in bulk kan boeken. Met import- en verzendregels die je klant zelf kan instellen, wordt het boekingsproces nog een stuk eenvoudiger. 

Je klant kan bij Wuunder ook profiteren van heel wat extra’s. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van inkoopfacturen en het indienen van claims bij de vervoerder. Tijdrovende processen worden dus uit handen genomen.

 

Een actieve samenwerking vanuit beide kanten

We staan voor een actieve samenwerking waarbij het mes aan beide kanten snijdt. Diverse klanten nemen contact op met uiteenlopende vragen. Soms hebben we te maken met klanten die zich eerst willen verdiepen in de mogelijkheden op het gebied van verzenden, voordat ze daadwerkelijk overgaan tot de bouw van een webshop. 

Maar ook spreken we regelmatig klanten die kampen met specifieke vragen, wensen of functionaliteiten die ze graag in hun webshop zouden willen zien. ‘Kennen jullie nog een goede webshopbouwer?’ komt ook regelmatig voorbij. Om welk scenario het ook gaat, iedere (potentiële) klant die ons benaderd met een webshop vraagstuk, sturen we graag door naar een specialist.

Een win-win voor beide partijen

Een partnership met Wuunder betekent een win-win voor alle partijen. Het biedt ruimte voor nieuwe mogelijkheden en creëert kansen in groei en flexibiliteit. Ook geeft het je direct het belangrijkste kenmerk om als onderneming succesvol te zijn: onderscheidend vermogen. We denken bij uiteenlopende vraagstukken met je mee, zijn creatief en altijd bereikbaar. Meer informatie? Ga naar onze business partner-pagina of neemt contact met ons op.

Altijd op de hoogte van de laatste Wuunder-ontwikkelingen en logistieke trends? Volg ons op social media!