Wuunder CIty Fulfilment

Behaal een hogere conversie in de check-out van je webshop

Naast de Dynamische Check-out, bieden we nu ook nog een andere mogelijkheid aan om de conversie in je webshop te verhogen. Met Wuunder City Fulfilment is het mogelijk om je winkelvoorraad lokaal neer te leggen en ook lokaal uit te leveren. Hoe we dat realiseren, lees je hieronder.

Lokale voorraden lokaal leveren

Met Wuunder City Fulfilment wordt er in de check-out van je webshop rekening gehouden met de voorraden van je fysieke winkel(s) en in de Wuunder City Fulfilment locaties. Het is mogelijk om (een deel) van je voorraad bij de Wuunder City Fulfilment locaties neer te leggen. 

Wanneer je gebruik maakt van Wuunder City Fulfilment geven wij automatisch de lokale afleverservice weer bij de juiste postcodegebieden in de check-out van je webshop. 

Doordat we jouw fysieke winkel als ‘magazijn’ inzetten (eventueel in combinatie met de Wuunder City Fulfilment locaties) wordt het mogelijk om zogenaamde ‘rush orders’ binnen 1 tot 4 uur uit te leveren. Wanneer kopers snel iets nodig hebben, zijn ze ook bereid hier extra voor te betalen. Deze bestellingen worden per fiets of elektrisch busje geleverd. We gaan dus niet alleen voor een snelle levering, maar ook een milieuvriendelijke levering. Bovendien hoeven deze bestellingen niet voorzien te worden van een omdoos, wat tevens duurzamer en kostenbesparend is. Wij kunnen alle fulfilment voor je overnemen, of een gedeelte ervan.

Je fysieke winkel als magazijn

Sneller dan snel

Door de voorraden van je fysieke winkel(s) en eventuele Wuunder City Fulfilment locaties te gebruiken voor het uitleveren van bestellingen binnen bepaalde postcodegebieden, kun je supersnel leveren. Hier wordt ook steeds meer waarde aan gehecht door kopers. Doordat de bestellingen niet over meerdere sorteercentra met lopende banden gaan, is er minder kans op schade. Daarnaast wordt de garantie dat een bestelling op tijd wordt geleverd flink verhoogd.

Ben je retailer en wil je graag sneller, goedkoper en groener gaan bezorgen? Of ben je een vervoerder of koerier die graag met ons wil samenwerken? Laat het ons weten! Dat doe je hier.

De dynamische check-out begint bij een goede integratie van je webshop. In dit whitepaper ontdek je meer over de verschillende integraties, maar ook over alle mogelijkheden van de dynamische check-out.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen wij het whitepaper naar je op!