Documenten versturen

VOOR ELK FORMAAT EEN GESCHIKTE OPLOSSING

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van je webshop, ERP systeem, etc selecteer je jou favoriete vervoerders en bezorgopties voor documenten en brieven. Orders importeer je daarna handmatig of volledig automatisch. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Zeg gedag tegen postzegels plakken

onverpakte pakketten moeiteloos versturen

Werk slimmer in je business en verminder het aantal handmatige handelingen bij het versturen van je orders. Zeg gedag tegen het plakken van post- en pakketzegels en het overschrijven van barcodenummers om je zending later te kunnen volgen. Koppel je systeem en bespaar minuten door verzendlabels direct te printen vanaf je eigen dashboard en ieder document op de meest innovatieve manier te volgen. 

Maak gebruik van de Oranje brievenbus in de buurt en bespaar talloze ritjes naar het postkantoor. Documenten en brievenbuspakketten verstuur je zo met PostNL. Dit biedt ook uitkomst voor zendingen die je op zondag nog even wilt versturen. Voor PostNL hebben we ook een partijenpost module beschikbaar waarmee je “Port Betaald” verzendlabels kunt maken.

Voordelig Brievenbus zendingen Versturen

De mogelijkheden voor documenten versturen zijn eindeloos

Bepaal zelf de voorwaarden en verstuur je postpakketten met je favoriete vervoerder(s). Koppel je systeem aan onze slimme verzendsoftware en krijg direct toegang tot alle mogelijke vervoerders binnen ons netwerk met brievenbus-oplossingen zoals PostNL, Asendia, DHL, DPD, DHL Express, TNT, FedEx, UPS en meer. Voor het versturen van postpakketten naar het buitenland is Asendia een mooi alternatief voor PostNL, zij maken net als PostNL gebruik van lokale postale netwerken. Gebruik voor Same Day Delivery een van onze aangesloten koeriers of verstuur via Red Je Pakketje. Combineer onbeperkt en profiteer van eindeloze mogelijkheden.

Online dashboard wuunder

Gegarandeerd een juiste match

factureren

Voorkom onaangename verrassingen in je business en vergroot de kans dat je postpakketten daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Doordat iedere vervoerder zijn eigen minimale en maximale afmetingen en gewichten hanteert, kan het zijn dat een postpakket buiten de maten van een vervoerder valt en niet kan worden getransporteerd. Via onze slimme verzendsoftware ben je altijd zeker van een passende match doordat we op basis van de afmetingen en het gewicht van je zending direct de meest geschikte vervoerder weergeven. 

Alle mogelijke vervoerders voor het versturen van documenten op een rijtje

Alle mogelijke vervoerders voor het versturen van documenten op een rijtje

Wuunder biedt eindeloze mogelijkheden om efficiënter te verzenden in je business. Voor elke transportservice is er gegarandeerd een passende vervoerder.

  • Verstuur langzaam via postale vervoerders zoals PostNL en Asendia
  • Verstuur sneller via pakketvervoerders zoals DHL Parcel, DPD, GLS en meer
  • Verstuur bij jou in de buurt via fiets- en autokoeriers
  • Verstuur razendsnel over heel de wereld via Express vervoerders zoals DHL Express, UPS, en TNT/FedEx.

Krijg controle en vertrouwen in je verzendproces

Neem het heft in eigen hand en creëer een veilige werkwijze in je business voor privacygevoelige documenten of postpakketten met een hoge waarde. Kies voor iedere specifieke order een passende verzendmethode en bepaal zelf hoe je klant de bestelling ontvangt. 

Krijg controle en vertrouwen in je verzendproces

Wil je een document of brievenbuspakket op een andere manier versturen?

Stuur gerust je verzoek per e-mail naar [email protected] en we gaan er alles aan doen om te komen tot een gepaste oplossing.