onverpakte zendingen

VOOR ELK FORMAAT EEN GESCHIKTE OPLOSSING

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van je webshop, ERP systeem, etc selecteer je jou favoriete vervoerders en bezorgopties voor onverpakte zendingen. Orders importeer je daarna handmatig of volledig automatisch. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Onverpakte zendingen moeiteloos versturen

Koppel je systeem aan onze slimme verzendsoftware en creëer een efficiënte werkwijze voor het versturen van onverpakte zendingen. Boek je orders met 1 druk op de knop en we regelen direct een transporteur die je zendingen onverpakt in je business ophaalt. Zo geregeld, zo geleverd.

onverpakte pakketten moeiteloos versturen
Efficiënt orderpicken en verpakken

Krijg controle en vertrouwen in je verzendproces

Neem het heft in eigen hand en creëer een veilige werkwijze in je business voor het versturen van onverpakte zendingen Bepaal zelf welke verzendmethode het beste past bij iedere specifieke order. Wat je ook wilt versturen, er is altijd wel een gepaste oplossing.

Grootse keuze voor het versturen van onverpakte zendingen

Wanneer je onverpakte zending getransporteerd wordt, heb je grootse keuze in de manier van versturen. Kies de verzendmethode die het beste past bij het type product en bepaal zelf hoe je klant de bestelling ontvangt.

Service op het hoogste niveau

Wil je een onverpakte zending op een andere manier versturen?

Stuur gerust je verzoek per e-mail naar [email protected] en we gaan er alles aan doen om te komen tot een gepaste oplossing.