Dynamische check-out

Behaal een hogere conversie in de check-out van je webshop

Reken nooit meer te veel of te weinig voor het transport in de check-out van je webshop en geef je klanten gedetailleerde in transit-informatie. Dit is vanaf nu mogelijk met de Dynamische Check-out. Deze feature voor webshopintegraties zorgt ervoor dat de conversie in je webshop en de klanttevredenheid verhoogt. 

Meer weten? Lees verder!

Live tarieven en in transit-tijden in de check-out

Bij vele verzendmodules maak je verzendregels voor je webshop aan. Dit zijn vaak algemene regels, zoals ‘een zending verzonden binnen Nederland kost altijd €4,95’. Maar als je in Nederland een zending naar een van de Waddeneilanden verstuurt, kost dat geen €4,95, maar meer. Dit omdat er bij veel vervoerders vaak een toeslag van toepassing is. Met de algemene verzendregels vraag je voor dit soort zendingen vaak te weinig in de check-out van je webshop voor transport. 

Het tonen van het aantal dagen dat een zending onderweg is, blijft met simpele verzendregels ook algemeen. Dit omdat het per land ingesteld moet worden. Met de algemene verzendregels kost een zending naar de Verenigde Staten – voor eender welke eindbestemming – €25 en duurt de reis zeven dagen. Jammer, want een zending naar bijvoorbeeld New York kost €15 en is twee dagen onderweg. Deze foutieve informatie kan net het verschil maken met een vergelijkbare webshop die wel de juiste informatie geeft. 

Een correcte transportprijs en een realistische levertijd zorgen voor een hogere conversie in je check-out. Je rekent namelijk nooit meer te veel transportkosten aan je klanten door. Maar je vraagt ook nooit meer te weinig voor een bepaalde transportservice. Geld wat je op dat moment uit je eigen zak betaald. Vervoer wordt een verlengstuk van je product. Focussen op prijs is een race naar de bodem. De oplossing is winnen op toegevoegde waarde. Die toegevoegde waarde is ‘op maat gemaakt’ transport.

De dynamische check-out kan je daarnaast uitbreiden met gedetailleerde verzendregels, zoals ‘gratis boven €50’. Dit zijn regels die jij vooraf bepaalt. Jij bepaalt ze en wij beheren ze. Hierdoor bespaar je een hoop tijd die je aan andere zaken kunt besteden.

 

Hogere conversie in je check-out

Tetris

 Met de “tetrisachtige”-module kijken we hoe groot de verschillende items zijn die in de check-out door de klant worden gekocht. Dit bepaalt in welke standaardeenheid verpakking deze items passen. Op basis van deze gegevens tonen we het juiste transporttarief. De prijs voor de verzending van de verschillende transportservices die je in de check-out laat zien, zijn gebaseerd op vervoerder, service en prijs. Geen onnodige grote dozen die ervoor zorgen dat er meer plek ingenomen wordt in de pakketbus, is ook nog eens goed voor het milieu.

Speel nog beter in op de wensen van je klant met Wuunder City Fulfilment

Met Wuunder City Fulfilment wordt er in de check-out van je webshop rekening gehouden met de voorraden van je fysieke winkel(s) en in de Wuunder City Fulfilment locaties. Zo maak je het mogelijk om je bestellingen binnen 1 tot 4 uur te leveren. 

Download het whitepaper "Zo integreer je jouw e-commerceplatform makkelijk en eenvoudig"

De dynamische check-out begint bij een goede integratie van je webshop. In dit whitepaper ontdek je meer over de verschillende integraties, maar ook over alle mogelijkheden van de dynamische check-out.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen wij het whitepaper naar je op! 

Altijd op de hoogte van de laatste Wuunder-ontwikkelingen en logistieke trends? Volg ons op social media!