Koppel Exact Online

VERZEND NOG SLIMMER EN SNELLER

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van Exact Online, importeer je orders volledig automatisch en selecteer je je favoriete vervoerders en bezorgopties. Daarnaast automatiseren we via onze verzendsoftware ook het Pick & Pack proces in je magazijn. Voeg een barcode toe op je Exact Online-pakbon en na het scannen rolt meteen het juiste verzendlabel uit de printer.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

START in 'no time'

Voor het koppelen van je Exact Online-account aan Wuunder hoef je niks te installeren. Het is natuurlijk ook mogelijk om andere marktplaatsen en webshops te combineren in datzelfde overzicht. Je vindt de Exact Online-integratie in de Exact App Store. Ervaar het gemak en maak binnen een minuut een MyWuunder-account aan en begin meteen!

Verover je klanten met grootse bezorgopties

combineer vervoerders en afleveropties

Optimaliseer je verzendproces  en bepaal zelf welke verzendmethodes je wilt versturen. Door meerdere vervoerders en verzendopties van meer dan 300 nationale en internationale vervoerders zoals DPD, DHL Parcel, PostNL, GLS, UPS, TNT en Same Day met elkaar te combineren kun je altijd elk document, pakket en pallet met de meest geschikte service verzenden.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties

Versterk de band met je klant

Creëer dat ‘wauw’-moment bij de klant door trackingmails met een persoonlijk tintje zoals het automatisch toevoegen van de productomschrijving van de order, een persoonlijke boodschap en vergroot zo de voorpret.

**Personaliseer je bezorgproces volledig en verstuur automatisch berichten vanuit je eigen e-mail server op diverse momenten zoals bij het boeken, het printen van labels en wanneer de zending is opgehaald. Je bepaalt zelf wanneer je wat uitstuurt.

Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Werk vanuit je vertrouwde Exact Online omgeving

Verkrijg meer controle en inzicht in al je zendingen. Voeg een barcode toe op je Exact Online pakbon en scan deze barcode tijdens het orderpicken. We printen dan direct de bijbehorende verzendlabel naar de door jou gewenste printer (ZPL en PDF).

Dompel je onder in maximaal gemak

Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

Orders versturen met maximaal gemak

Bespaar tijd (en geld) en verwerk al je orders zonder enige moeite. Boek je orders per stuk of in bulk vanaf je eigen dashboard. Zeg gedag tegen het handmatig overnemen van gegevens , alle beschikbare order- en contactgegevens uit je shop worden automatisch doorgestuurd naar MyWuunder.

Vergroot de controle in je verzendproces

Bepaal zelf de werkwijze voor het versturen van je zending: handmatig per order of alle openstaande orders tegelijkertijd in bulk. Verminder hierbij de foutgevoeligheid en vergroot de kans dat zendingen daadwerkelijk je klant bereiken door onze automatische adrescontroles. Verrijk de orderdata uit je shop door slimme importregels vast te stellen. Hierdoor wordt het versturen van zendingen zonder gegevens als afmetingen, gewicht of multi-colli zendingen volledig geautomatiseerd. Bekijk onze handleiding voor handige voorbeelden en de manier van implementeren.

Laat ons je ondersteunen in het volledige verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je business. Verwerk je orders slimmer en sneller, print verzendlabels zonder enige moeite, versoepel het verzendproces in je warehouse,  beheer al je orders proactief onder één dak en overtref de verwachtingen van je klanten. 
Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Versturen met nog meer opties en extra's?