Koppelen: Exact

Na het koppelen van exact importeer je gegevens super eenvoudig

Automatiseer je volledige verzendproces en bespaar minuten per order

Tijd overhouden om te ondernemen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch wordt dit werkelijk na het koppelen van onze slimme Exact integratie: je regelt al je zendingen razendsnel en super eenvoudig van A tot Z. Importeer al je orders met één druk op de knop en volg ze nauwkeurig vanaf je eigen Wuunder dashboard. 

Exact

Koppelen Exact: gedaan in ‘no time’

Het koppelen van je Exact account aan Wuunder is erg gemakkelijk omdat je niets hoeft te installeren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om andere marktplaatsen en webshops te combineren in datzelfde overzicht. Ervaar het gemak en maak binnen een minuut een MyWuunder account en begin meteen!

Stoomcursus integreren

Heb je al een MyWuunder account maar wil je weten hoe je het moet integreren?  Volg dan de praktische stappen in onze handleiding. 

Bespaar tijd, geld en een hoop onnodige frustratie

De Exact-integratie bespaart je niet alleen tijd (en geld), maar ook een hoop onnodige frustraties in je verzendproces. Doordat alle informatie over je orders in één overzicht staan weergegeven vanaf je Wuunder dashboard, vergroot je het inzicht en de controle in al je zendingen. En gaat er iets mis tijdens het transport? Geen zorgen. Wuunder neemt pro-actief zelf contact op met de vervoerders om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties

Terug met die handel

Wil je klant het gekochte artikel toch retourneren? Met één simpele druk op een knop boek je direct een retourzending en het bijbehorende verzendlabel. Zo verover je jouw klanten met een uitmuntende ervaring.