Optimaal orders verwerken

Automatiseer je pick- en packproces

Realiseer structuur in je warehouse en implementeer een vloeiend order pick- en packproces dat past bij jouw team. Activeer onze pick-en- packoplossing, genereer pakbonnen en print direct een verzendlabel voor je warehouse, je leverancier of je klant. Controleer realtime of iemand van deze partijen het verzendlabel al heeft geprint. 

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Altijd controle over je warehouse proces

Altijd controle over je warehouse proces

Concentreer je op de groei van je business en automatiseer het pick- en packproces via onze oplossing. Gebruik als verzender onze pakbonnen en krijg per e-mail direct toegang tot de volledige order inclusief referentie, omschrijving, ordernummer en afleveradres. Je bepaalt zelf de werkwijze voor de orderverzameling, print de pakbon vanuit je e-mail of verwerk het moeiteloos vanaf je Ipad of mobiel. 

Stroomlijn je pick- en pack proces

Creëer moeiteloos een werkwijze in je magazijn voor het order pick- en packproces en verpakken en voorkom dat het verkeerde verzendlabel op de zending wordt geplakt. Activeer onze scan-en-print feature, scan de barcode op de pakbon en het juiste label wordt direct geprint.  De uitgebreide mogelijkheden over onze scan-en-print feature, ontdek je in deze handleiding.

Stroomlijn je pick-en-pack proces

Houd overzicht tijdens de verwerking van je orders

Verkrijg inzicht in de nog te printen verzendlabels en verwerk je orders moeiteloos. Creëer een efficiënte werkwijze voor het printen van verzendlabels en schep vanuit het MyWuunder dashboard direct duidelijkheid of het benodigde verzendlabel al is geprint door iemand van je team, je leverancier of je klant. Gebruik onze slimme overdrachtslijsten en overzie alle verwerkte orders in één totaaloverzicht waardoor je snel in staat bent om het aantal gereedstaande zendingen te tellen en zo nog eens een extra controle check uit te voeren.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.