Gave nieuwe mogelijkheden in Wuunder-platform

Wuunder wil jou blijven ‘verwuunderen’  met allerlei nieuwe mogelijkheden in ons platform. Door continu te blijven ontwikkelen en de (software)mogelijkheden te blijven verbeteren streven wij ernaar om jouw logistieke proces steeds een beetje makkelijker te maken. ‘Wie A zegt moet B doen’ is een belofte die wij maar al te graag nakomen. Daarom presenteren wij met trots een aantal nieuwigheden, waardoor het boeken, klaarmaken en volgen van al jouw zendingen weer een fluitje van een cent wordt. 

Zeker in deze drukke decembermaand is het fijn als je op sommige vlakken wat ontzorgd wordt. Toch kan dat met een eigen bedrijf spannend zijn, omdat je stiekem het liefst zelf de controle behoudt. Met Wuunder worden alle logistieke zorgen uit handen genomen, maar ben jij zelf de regisseur. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je te verwonderen over het gemak van Wuunder en wij doen de rest. 

Het eerste Wuunderwonder: boek meerdere pakketten naar hetzelfde adres met alle vervoerders

Om onze belofte ‘ontzorgen’ waar te maken voegen wij de daad bij het woord. Vanaf vandaag boek je  eenvoudig meerdere zendingen naar hetzelfde adres. Dat wil zeggen dat jij meerdere pakketten in één zending kunt boeken met de door jou gewenste vervoerder.
Hierdoor behoort het los boeken van alle pakketten in één zending naar dezelfde ontvanger definitief tot de verleden tijd. Met één druk op de knop boek jij jouw totale zending en wij zorgen ervoor dat het van A naar B komt. Deze zendingen kunnen geboekt worden via MyWuunder, API en via de plug-ins.

Naast dat het voor jou veel voordelen biedt, heeft het voor de ontvanger ook een absolute meerwaarde. De ontvanger krijgt hierdoor namelijk nog maar één mail met een linkje naar de pagina waar deze zendingen in een totaaloverzicht gevolgd kunnen worden. Zendingen met meerdere pakketten versturen en ontvangen was nog nooit zo gemakkelijk.

Het tweede Wuunderwonder: Sneller boeken

Wuunder weet als geen ander hoeveel tijd een logistiek proces kan innemen. Minstens 40% van een bedrijf haar werkzaamheden komt namelijk voort uit logistieke processen. Hierdoor vinden wij dat we wel een helpende hand kunnen bieden en een steentje kunnen bijdragen om het voor jou wat makkelijker te maken. Hoe we dat doen? Doordat jij jouw zendingen via My Wuunder nu sneller kan boeken doordat je meerdere contacten uit je adreslijst kan selecteren. Zo heb jij dus binnen een handomdraai al jouw zendingen in één keer geboekt, in plaats van dat je van elk contact opnieuw een zending aan moet maken. Makkelijker kunnen wij het niet maken, wel efficiënter.

Het derde Wuunderwonder: een Bol.com integratie

Vanaf heden zijn wij erin geslaagd om connecties te maken met het platform Bol.com, waardoor jij alles in ons Wuunder-platform eenvoudig kan afhandelen en je orders direct kan importeren. Daarnaast kunnen de Wuunder-plug-ins voor Bol.com heel eenvoudig gecombineerd worden met andere webshop-connecties, waardoor het boeken en afhandelen van orders nog eenvoudiger wordt. Want waarom moeilijk doen als het ook met Wuunder kan? 
 
De Bol.com integratie is uitgebreid getest en dankzij jullie feedback hebben wij deze optimaal weten te perfectioneren. Dit smaakt naar meer en hebben we ook Amazon en Ebay onder handen genomen [De koppeling met Amazon en Ebay wordt niet meer ondersteund!]. Ben je benieuwd hoe dit proces verloopt en hou je ervan om met een kritische blik naar nieuwigheidjes te kijken? Dan zoeken wij jou! Door jullie feedback zijn wij in staat om deze integraties tot in perfectie te ontwikkelen en te optimaliseren. Onze krachten samen bundelen vinden wij het mooiste wat er is. Will you Wuunder? Bel ons op 020-2615748 of stuur ons een mailtje.

Last but not least: Een Wuunderweetje – Kerstpakketten van A tot Z 

De feestdagen komen er weer aan en dat gaat vaak gepaard met enorme drukte binnen je bedrijf. Dan kan het wel eens voorkomen dat het regelen van de kerstpakketten voor jouw trouwe werknemers erbij inschiet. Dit zorgt weer voor meer stress en onnodige zorgen. Dus nemen wij de taak van kerstman maar al te graag op ons. Wuunder kan op het laatste moment nog kerstpakketten versturen tegen een scherpe prijs en ook verzorgen we, ongeacht grootte van het kerstpakket, alle labels. Om er nog een schepje bovenop te doen zijn wij ook in staat om het fullfilment op onze schouders te nemen. Dat wil zeggen dat we naast het verzenden ook alle zorgen rondom het verpakken van kerstpakketten overnemen. Dan is het direct geregeld van A tot Z. Zo ben jij totaal ontzorgd en stap je met een gerust gevoel deze gezellige decembermaand in. 

Kortom, wij van Wuunder bieden jou de helpende hand op het juiste moment. Zodoende nemen we al je logistieke zorgen uit handen. Totaal onbezorgd, geheel onbezorgd. Interesse? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

We are Wuunder
Makkelijk, persoonlijk en efficiënt.

Ideeën? Laat het weten

Elke dag opnieuw kijken we wat we kunnen doen om het jou nóg beter te maken. Wat zijn jouw ideeën? Wat zou jouw Wuunder-ervaring écht compleet maken? We horen het heel graag. Je kunt ons altijd bellen op 020- 261 5748. Of stuur een mailtje.
Of kijk voor meer informatie of antwoorden op de veelgestelde vragen.