Wuunder lanceert multi-carrier parcelshop locator voor webshops

Wuunder geeft klanten van webshops nog meer mogelijkheden om een zending te ontvangen

 Webshops kunnen nog beter inspelen op de wensen van hun klanten door de parcelshop plug-in van Wuunder. In de check-out kunnen klanten hiermee de dichtsbijzijnde parcelshop kiezen van PostNL, DHL en DPD in Europa. Wuunder zorgt zo niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor tevreden webshop eigenaren door middel van de inzet van een multi-carrier parcelshop locator.
Ruim een jaar geleden introduceerde Wuunder als eerste en enige ter wereld een app, waarmee je zendingen verzendt en ontvangt. Je boekt een pakket, zoals je appt. Ondanks de keuze uit meer dan 25 vervoerders biedt Wuunder je maar drie opties: goedkoop, efficiënt of snel. Dus geen keuzestress. Daarnaast boek je ook nog binnen een minuut. Wel zo efficiënt.
Voor webshops gaat Wuunder een stap verder. Webshops kunnen kiezen uit vele mogelijkheden zoals; next day, same day, ochtend-, avondlevering of economy. Hierdoor kunnen webshops zich onderscheiden en een service bieden die beter is dan Bol.com of Amazon. Ook is het natuurlijk mogelijk om eigen vervoerscontracten bij GLS, PostNL, DPD, DHL, UPS etc. te combineren met de vele mogelijkheden van Wuunder.
Door de Europese Parcelshoplocator kunnen webshops hun klanten de mogelijkheid bieden om zelf te kiezen waar en wanneer zij hun zending willen ontvangen. Je kiest gewoon de dichtstbijzijnde parcelshop van DPD, DHL of PostNL bij je woon- of werkadres. Natuurlijk tonen we de actuele openingstijden. De module is er voor WooCommerce- en Magento 1 -webshops, later dit jaar voor nog meer eCommerce systemen.

De Wuunder-service

Als eerste in de logistieke markt zorgt Wuunder ervoor dat webshop eigenaren of de customer service afdeling altijd up to date zijn met de laatste stand van zaken over iedere zending bij meer dan 25 vervoerders. We volgen pro-actief de zendingen van onze klanten, waardoor zij altijd een up-to-date status hebben van hun zendingen, wat snel en adequaat reageren mogelijk maakt.

Ook hier gaat Wuunder twee stappen verder door haar klanten alle communicatie over het transport van de zendingen van zowel verzender, vervoerder als ook dè ontvanger uit handen te nemen en de issues op te lossen. Net als het afhandelen van de tijd slurpende claims bij de verschillende vervoerders.Verwuunderen noemen we dat.
Wuunder zorgt voor kostenbesparingen bij haar klanten, doordat ze gebruik kunnen maken van een uitgekiend transport management systeem (zonder de bijbehorende hoge kosten) gecombineerd met de Wuunder-service, waardoor haar klanten geen omkijken meer hebben naar hun zendingen.

De volgende innovatie is alweer onderweg

Wuunder blijft zich ontwikkelen. We willen de service aan onze klanten continu verbeteren. Hiervoor wordt het inzicht in de status van een zending nog verder verfijnd en wordt het mogelijk om met 1 druk op de knop grote hoeveelheden zendingen in 1 keer met de goedkoopste, efficiënte of snelste vervoerder te versturen.

Ideeën? Laat het weten

Elke dag opnieuw kijken we wat we kunnen doen om het jou nóg beter te maken. Wat zijn jouw ideeën? Wat zou jouw Wuunder-ervaring écht compleet maken? We horen het heel graag. Je kunt ons altijd bellen op 020- 261 5748. Of stuur een mailtje.
Of kijk voor meer informatie of antwoorden op de veelgestelde vragen.