VOLG je zending

ALTIJD OP DE HOOGTE OVER DE STATUS

Hoewel onze persoonlijke verzend-assistenten iedere zending nauwkeurig voor je in de gaten houden, begrijpen we ook dat je het fijn vind om zelf een oogje in het zeil te houden. Daarom is het mogelijk om je zendingen op verschillende manieren te volgen: vanuit MyWuunder, via je eigen vertrouwde webshop-werkomgeving, de API of via je mobiel. Waar je zending ook is en via welke vervoerder je deze ook hebt geboekt, je managed je volledige transportproces onder één dak. Precies op de manier die jij wilt.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

altijd en overal op de hoogte

Bewaak het volledige transportproces vanuit één handig overzicht. Boek een zending via de gewenste transportservice en zie direct of het verzendlabel al is geprint door je magazijn of leverancier. Ook kun je zien of de zending door de vervoerder op de afgesproken locatie is opgehaald. Via de track-en-trace link kun je vervolgens zowel je geboekte als je retourzendingen op verschillende manieren volgen tot deze de eindbestemming daadwerkelijk bereiken.

Bewaak al je zendingen vanuit MyWuunder

Vergroot de controle in het transportproces en volg al je pakketten, pallets en documenten nauwkeurig vanaf MyWuunder.  Log in en krijg direct toegang tot de status van al je geboekte zendingen. Pas filters toe en zie in een oogopslag welke zendingen zijn vertraagd.

MyWuunder overzicht
Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Vanaf je vertrouwde webshop-werkomgeving

Creëer een naadloze aansluiting tussen je business en de verzending en volg je zendingen super eenvoudig vanuit je eigen vertrouwde webshop-werkomgeving. Na het boeken ontvang je direct een tracking-link waarmee je al je pakketten, pallets en documenten razendsnel en georganiseerd kunt volgen. Door te werken vanuit je eigen shop, realiseer je direct een doeltreffende werkwijze voor het opzoeken en het achterhalen van de status bij een specifieke order.

Ontvang Statusinformatie via de API

Ontwikkel een efficiënte werkwijze voor een snelle beantwoording van klantvragen en volg je zendingen via de API. Boek je zending, ontvang de tracking-link en plaats deze eenvoudig in je eigen webshop of implementeer dit in je eigen Customer Service Systeem.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.