Veiligheid boven alles!

Veilig ondernemen? Wuunder helpt!

Veiligheid – als ondernemer heb je dit ongetwijfeld hoog in het vaandel staan. Natuurlijk in perfecte harmonie met het nemen van een beetje risico, want dat hoort nou eenmaal bij het ondernemerschap. Toch blijft er te allen tijde in de basis één fundamenteel element overeind staan: veiligheid boven alles! Wuunder helpt je met het creëren van veiligheid en overzicht op de plekken waar je absoluut geen risico’s wilt nemen: het logistieke proces. Dit heeft een sterke invloed op de ervaring van je klanten, waardoor dit tot in de puntjes geregeld moet zijn. 

4 manieren om extra veilig te verzenden

Voor jouw veiligheid

Beperk fouten door een eenvoudig boekproces

Het boeken van je orders is via Wuunder een moeiteloze inspanning. Doordat onze slimme verzendsoftware direct gekoppeld is aan je onderneming, importeer je alle orders in één keer en hoef je nooit meer handmatig gegevens over te typen. Ook wordt de verzendvoorkeur van je klant tijdens het boeken automatisch geïmporteerd. Kiest je klant bijvoorbeeld voor Sameday delivery, dan staat dat netjes in je transportoverzicht. Met behulp van alle gegevens die direct uit je webshop, marktplaats, ERP, CRM of WMS-systeem komen, kun je het boekproces vereenvoudigen. Hierdoor kun je bestellingen boven een bepaalde waarde automatisch verzekeren of aan bestellingen met een bepaald formaat automatisch de juiste service koppelen.

Nooit meer onnodig te veel betalen

Wanneer je gebruikmaakt van onze vervoerscontracten, controleren we alle binnenkomende facturen. We lopen ze tot in detail na op tarieven, toeslagen, dubbele facturatie, claimuitkering en slechte service. Hierdoor bouw je als onderneming aan je financiële zekerheid. We vinden het namelijk onnodig om te betalen voor een slecht geleverd pakket, een verkeerd doorberekende toeslag of wanneer je het geld van een beschadigde zending niet meer terugkrijgt.

Maak de aflevering zo veilig als je zelf wil

Met Wuunder bepaal je zelf de mate van veiligheid waarin je wilt versturen. Wil je dat je zendingen gewoon aan de voordeur worden afgegeven? Of toch liever een handtekening voor ontvangst of zelfs legitimeren aan de deur? Jij bepaalt de voorwaarden hoe een zending wordt afgegeven en dus hoe veilig je verzendt. Daarnaast is het extra verzekeren van zendingen met Wuunder ook zo gebeurd. Alle potentiële risico’s vermijden van grote vervoerders, sorteercentrums en depots? Maak gebruik van onze korte lijntjes met koeriers.

Laat ons je logistieke problemen direct oplossen

Wanneer je verzendt op onze vervoerscontracten, volgen we je zendingen proactief op. Dit is ook uiteraard op je eigen verzoek ook mogelijk wanneer je gebruikmaakt van je eigen vervoerscontract. Als er ergens in het transport wat misgaat met één of meer van je zendingen, nemen we direct contact op met je onderneming, je klant en de vervoerder om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en duidelijkheid te scheppen naar alle partijen. Maar dat is niet het enige, je kunt eventueel ook nog een stapje verder gaan en de gehele customer service aan ons uitbesteden. Schakel je telefoon naar ons door en wij beantwoorden alle transport gerelateerde vragen van je klanten rondom hun zendingen in ‘no-time’.

nog je twijfels? laat je adviseren

Verkoop je al producten buiten de EU? Of ben je binnenkort van plan om internationaal te gaan verzenden maar twijfel je nog welke verzendoptie je het beste kunt gebruiken? Twijfel niet langer en laat je door ons adviseren! Met ons brede aanbod aan internationale vervoerders zit er altijd wel een vervoerder tussen die perfect bij je past. 

Wil je in hooguit vijf minuten expert worden op het gebied van internationaal verzenden? Alles wat je nodig hebt om je zendingen zonder problemen door de douane te helpen, ontdek je hier