Connect: Picqer

Verzend 300% efficiënter via onze slimme integratie met Picqer

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je warehouse: het verzenden. Connect je Picqer systeem, automatiseer je verzendproces en verwerk al je orders razendsnel.

Automatiseer en integreer volledig

Automatiseer het picken, packen en printen van verzendlabels en bespaar tijd op elke zending. Koppel je Picqer WMS en boek volledig geautomatiseerd de gewenste transportservice bij je favoriete vervoerder(s). Via onze slimme verzendsoftware ontvang je na boeking direct de track-en-trace url, naam van de vervoerder en de link naar het verzendlabel in je eigen werkomgeving en updaten we de orderstatus zodat je weet dat de order is verzonden. Hierdoor print je verzendlabels met 1 druk op de knop, verwerk je orders razendsnel en volg je al je zendingen tot in detail vanuit je eigen vertrouwde werkomgeving.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties
Picqer

Koppel je shop in 'no time'

Het koppelen van je Picqer WMS aan Wuunder is binnen enkele klikken geklaard. Je hoeft er niets voor te installeren en kunt  direct aan de slag.

Altijd alle informatie in je eigen vertrouwde WMS backoffice

Verkrijg meer inzicht in je verzendproces en heb altijd alle benodigde gegevens binnen je eigen vertrouwde WMS backoffice bij de hand. Na het boeken van een zending sturen we direct de track-en-trace url, naam van de vervoerder en het verzendlabel door naar je eigen werkomgeving en updaten we de orderstatus zodat je weet dat de zending is verzonden. 

Altijd een vervoerder die bij je past

Laat je niet inpakken en verzend je producten altijd met de meest geschikte vervoerder(s) tegen de beste prijs. Met ons brede aanbod aan nationale en internationale vervoerders heb je steevast de beste verzend-en bezorgopties binnen handbereik. Geen gedoe, geen contract. Want vertrouwen zit niet in wat je tekent, maar in wat je waarmaakt. Toch?

Stel de verzendmethode zelf samen
Altijd de beste prijs bij de beste vervoerder

Afhalen zonder gedoe

Realiseer structuur in je business en voorkom vertragingen door het implementeren van vaste afhaalmomenten. Profiteer van maximale tijdsbesparing en laat deze of niet alledaagse afhalingen, zoals ad-hoc, dagelijkse pick-up of grote verzend volumes, aan ons over. Eigenhandig retourzendingen laten afleveren door je klant bij een afhaalpunt naar keuze is natuurlijk ook mogelijk. Gegarandeerd een gepaste oplossing, geheel passend bij jouw product.

Altijd alle informatie in je eigen vertrouwde WMS backoffice

Verkrijg meer inzicht in je verzendproces en heb altijd alle benodigde gegevens binnen je eigen vertrouwde WMS backoffice bij de hand. Na het boeken van een zending sturen we direct de track-en-trace url, naam van de vervoerder en het verzendlabel door naar je eigen werkomgeving en updaten we de orderstatus zodat je weet dat de zending is verzonden

Werk efficiënter met de directe browser oplossing
API's en andere maatwerkoplossingen

Zonder te integreren, toch maximaal profiteren

Profiteer maximaal van onze slimme oplossingen zonder je WMS te koppelen. Exporteer een bestand met al je orders uit je WMS, laad deze in MyWuunder en boek al je orders volledig automatisch.