Aparte productie en test omgevingen binnen Wuunder

Wuunder heeft aparte productie en test omgevingen, zodat je altijd kan testen of je inspanningen ook werken. Naast een productie omgeving waarin je dagelijks je zendingen kunt boeken kent Wuunder ook een test omgeving (staging omgeving). De test omgeving heeft dezelfde functionaliteiten als de productie omgeving. Het voordeel is natuurlijk dat er bij een boeking in de testomgeving geen chauffeur op de stoep staat. Handig als je een koppeling aan het maken bent met onze API of als je de Wuunder verzendmodule wilt testen. Wel zo gemakkelijk! 

Als je vragen hebt dan helpen we je graag via onze customer service.

Direct zendingen boeken of testen

  • Stap 1 – Meld je aan via de live omgeving of via de test omgeving.
  • Stap 2 – Wil je een webshop koppelen dan kun je vaak de plug-in vinden in de marktplaats van het webshop platform. Bouw je een API verbinding dan vraag de API keys voor Productie of Test omgeving aan via onze customer service.
  • Stap 3 – Download de verzendmodule voor je webshop, sluit een integratie aan (via integratie menu MyWuunder), download een CSV of maak een nieuwe zending in je productie en/of test omgeving.
  • Stap 4 – Print verzendlabels slimmer en sneller via de one-click-printing feature via het settings menu van MyWuunder of activeer de scan-en-print module wanneer je over een barcodescanner beschikt. 
  • Stap 5 – Start met het versturen van je eerste order.

OMGEVING

DOWNLOAD/LINK

Let op dat iedere omgeving een eigen username en wachtwoord kent.

Inhoud handleiding