Wuunder stelt transportmanagementsysteem gratis beschikbaar voor ondernemers

Samen geven we je onderneming een boost

2 april 2020 – Wuunder, stelt het online transportmanagementsysteem, de komende drie maanden gratis beschikbaar voor retailers en ondernemers. Hiermee kan van een fysieke winkel direct een (online) magazijn worden gemaakt. Zo kunnen alle orders die per e-mail, telefoon of via een webshop binnenstromen direct worden afgehandeld. Ondernemers kunnen vervolgens zelf de bestellingen bezorgen, klanten hun bestelling laten ophalen of gebruik maken van het netwerk van meer dan 300 vervoerders en koeriers.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

FLEXIBILITEIT DRAAGT BIJ AAN BEDRIJFSCONTINUÏTEIT

Ondernemers kunnen met het systeem van Wuunder hun binnenkomende bestellingen makkelijker verwerken. Wuunder biedt makkelijke oplossingen voor het genereren van pakbonnen en verzend labels, waardoor je altijd weet welke order in welke verpakking zit en voor wie deze bestemd is. Door de pakbon te scannen wordt direct het bijbehorende verzendlabel uitgeprint. Of de medewerkers van de verzender daarna zelf in de auto stappen om de zendingen in de buurt te bezorgen, of dat ze toch een beroep doen op het netwerk van meer dan 300 vervoerders en koeriers van Wuunder, bepalen ze helemaal zelf. Ook het laten ophalen van retouren bij consumenten of bedrijven wordt zo geautomatiseerd. Deze flexibiliteit helpt ondernemers aan de benodigde continuïteit van hun business.

zorgen voor elkaar

Jeroen Gehlen is één van de oprichters van Wuunder en vindt het niet meer dan normaal om deze service aan te bieden: “Vrijwel iedereen kan het gebruiken, een extra steuntje in de rug tijdens deze bizarre tijden. Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een systeem dat op een laagdrempelige manier kan zorgen voor het automatiseren van het verzendproces. Wij vinden het onze plicht om dit systeem ter beschikking te stellen aan ondernemers die nu veel omzet mislopen en vrezen voor de continuïteit van hun business, omdat mensen niet meer hun winkel bezoeken. Daarnaast is een contactloze bezorging cruciaal voor de kwetsbare ontvangers die hun huis niet meer uit durven.”

De basisfunctionaliteiten die door Wuunder beschikbaar zijn gesteld, zijn door vrijwel iedereen eenvoudig te gebruiken. Je hoeft hiervoor dus zeker geen expert op het gebied van logistiek te zijn. Elke retailer kan binnen een tiental minuten een goedlopend magazijnproces inrichten dat volledig is ingericht om aan huis te bezorgen, contactloos orders af te halen of zelf de bezorging uit te voeren.

Meer informatie over het systeem en deze actie, vind je hier

Icoon: Wuunder logo

over wuunder

Wuunder is specialist in transportmanagement. Het transportmanagementsysteem van Wuunder helpt retailers en ondernemers met het afhandelen van orders. Het transport wordt volledig uit handen genomen, van het boeken van zendingen bij ruim 300 vervoerders tot het proactief volgen van orders en ingrijpen als er iets misgaat. Daarnaast biedt Wuunder ook verschillende oplossingen op diverse logistieke aspecten zoals het slimmer verwerken van orders en het printen van pakbonnen, verzendlabels en overdrachtslijsten richting de transporteur. Wuunder is gevestigd in Weert en heeft 35 medewerkers. 

Laat ons je ondersteunen in het volledige verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je business. Verwerk je orders slimmer en sneller, print verzendlabels zonder enige moeite, versoepel het verzendproces in je warehouse,  beheer al je orders proactief onder één dak en overtref de verwachtingen van je klanten.
Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Versturen met nog meer opties en extra's?