Een helpende hand voor ondernemers in retailland

Een extra steuntje in de rug voor ondernemers

Het coronavirus raakt onze hele maatschappij. Veel ondernemers en retailers gaan door een onzekere periode en worden flink uitgedaagd om op een creatieve manier hun hoofd boven water te houden. Met name voor bedrijven die een groot deel van hun omzet via fysieke locaties realiseren, wordt een flinke dosis ‘out-of-the-box’– denken vereist. Zij zullen hun klanten via de digitale manier moeten zien te bereiken. Om de continuiteit van de midden en kleine ondernemers te waarborgen, willen hun graag een extra steuntje in de rug bieden. Dit door ondernemers de komende 3 maanden gratis toegang te geven tot ons basissysteem*.

Waarom moeilijk doen als het via Wuunder kan?

het doel?

Ondernemers te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode door hun fysieke winkels om te toveren tot een goedlopend magazijnproces dat volledig is ingericht om (contactloos) orders af te halen of zelf de bezorging uit te voeren.

profiteren van de upgrade-service?

 Wanneer je wilt uitbreiden tot deze volledige service, is het belangrijk om te weten dat we de dit helaas niet gratis beschikbaar kunnen stellen. Dit omdat er voor deze service niet alleen slimme software nodig is, maar ook extra mankracht in de vorm van ons team aan persoonlijke-verzendassistenten. Wil je meer weten over de extra functies, laat je gegevens dan even achter via deze link en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

 

**De kosten zijn afhankelijk van het aantal zendingen

Buiten gebaande paden denken om nieuwe wegen te ontdekken

stay positive, stay safe

Hoe graag we de situatie ook zouden willen veranderen, ook wij hebben hier helaas totaal geen invloed op. Het enige wat we kunnen doen is je net dat extra steuntje in de rug te bieden en je te helpen om te denken in mogelijkheden in plaats van in belemmeringen.  

Want weet wel, hoe verleidelijk het ook kan zijn om negatief te blijven doemdenken over alles wat misgaat, het maakt de situatie vaak alleen nog maar vervelender. Het helpt niet om bij de pakken neer te gaan zitten, te focussen op wat er niet goed gaat, wat niet kan en wat niet werkt tijdens deze bizarre crisis. Positief blijven en je richten op de dingen waar je wél invloed op hebt of waar je wél het verschil kunt maken, is vaak de sleutel tot succes. Dus, waar wacht je nog op?

*Actie voorwaarden

Ons platform kan nog fors groeien maar er zit wellicht een grens aan de groei. Mocht de dienstverlening naar onze klanten in gevaar komen dan kunnen we op ieder moment de actie beëindigen.