Combineer vervoerders

Combineer vervoerders

Vind altijd de beste verzendmatch voor je zendingen

Waarom zou je jezelf beperken tot één vervoerder? Met Wuunder heb je direct toegang tot 10.000 verschillende bezorg- en verzendopties, voor binnen- en buitenland! 

Samen met onze experts kies je de meest geschikte vervoerder voor jouw zending. Dit gaat op basis van bijvoorbeeld de afmetingen, het gewicht, de bestemming of gewoon wat de ontvanger van de zending wilt. Met keuze uit meer dan 300 nationale en internationale vervoerders, bieden we jou altijd de meest geschikte optie. 

Het vinden van de perfecte vervoerder voor je zending wordt heel eenvoudig. Of je nu een document, pakket, pallet of (zee)container wilt versturen, je bent bij ons altijd aan het juiste adres. Maak een account aan en start direct! Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mix en combineer onbeperkt je favoriete vervoerders met flexibele afleveropties

Combineer bezorg- en verzendopties van meer dan 300 (inter)nationale vervoerders zoals DPD, DHL Parcel, PostNL, GLS en biedt je klanten altijd de beste keuzes bij het afrekenen.

DHL
DPD
PostNL
Asendia
UPS
GLS

Altijd een oplossing die bij je past

Laat je niet inpakken en creëer een naadloze aansluiting op je business. Met ons brede aanbod aan nationale en internationale vervoerders heb je altijd de beste verzend- en bezorgopties binnen handbereik. Gebruik de scherpe kortingstarieven van Wuunder, laad je eigen vervoerscontract in of combineer beide opties. Zo kies je altijd een vervoerder die bij je past. 

Weten welke vervoerders het beste bij jou passen? Laat je adviseren door één van onze experts!

Al je zendingen in goede handen

Implementeer een veilige basis in je business en verstuur al je orders zonder moeite. Voor afwijkende maten hoef je het niet te laten: we hebben voor alle soorten zendingen absoluut een perfecte oplossing binnen handbereik. Zolang het in een vliegtuig past, elke afmeting met ons kunt versturen! Bekijk hier alle transportoplossingen.

Creëer structuur in je business en verzend je producten wereldwijd met de meest geschikte vervoerders tegen de beste prijzen. Voorkom onaangename verrassingen en krijg tijdens het boeken direct inzicht in de bijbehorende levertijden en verzendkosten vanuit je eigen dashboard.

krijg direct toegang tot de levertijden en verzendkosten

Voorkom Vervelende verrassingen

Verzend je producten van een bepaalde waarde? Of verzend je verse producten, vloeibare producten of glaswerk? Zorg dat je op de hoogte bent van de voorwaarden van de vervoerder. We hebben hier een aantal belangrijke punten op een rijtje gezet. Moet je een zending buiten de EU of naar Zwitserland sturen? Ook dan zijn er bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden. Die lees je hier.

REGISSEER JE EIGEN VERZENDPROCES

Bepaal zelf het gewenste tempo voor je zendingen

Blijf de regisseur over je eigen verzendproces en bepaal zelf de bezorgsnelheid van jouw zendingen. Vergroot de keuzemogelijkheden van je klant door flexibele afleveropties zoals Same Day, Next Day en afhaalpunten met elkaar te combineren en verhoog zo het aantal verkopen.

combineer vervoerders
Vervoerders

Verzenden met maximale zekerheid

Neem het heft in eigen hand en voorkom problemen met je zendingen. Profiteer van maximale zekerheid zoals een krabbel voor ontvangst, legitimatiecontrole aan de deur en extra verzekerd te versturen.

Ophalen zonder gedoe

Bespaar tijd op iedere zending en besteed alle ophalingen zoals ad-hoc, dagelijkse pick-ups, extra late pick-ups en meer aan ons uit. Creëer een aanpak voor de ophaling van je zendingen die past bij de verlangens van je business. Precies zoals jij het zelf wilt: van een particulier tot aan een zakelijk adres, maar ook op een afhaalpunt, business point of postkantoor.

ophalen